Екип Pulsio Print

Начало » Бизнес » Екип

Печатницата – това е гъвкава верига от компетенции, постигнати чрез дългогодишен опит и любов кам професията. Над 130 служители се грижат ежедневно за качеството на вашите печатни издания!

Мениджмънт & Администрация

7 високо квалифицирани служители създават динамиката на Pulsio Print. Те идват от различни браншове и прилагат най-добрите практики от областите, в които са специалисти, за да удовлетворят всички изисквания на клиентите.

Обслужване клиенти/търговци

16  експертни съветници, чието ниво на компетенции няма еквивалент. Най-важни за тях са резултатите! Те са силната връзка между Pulsio Print и клиентите. Готови са да ви помогнат за всеки Ваш проект и да отговорят на всичките Ви въпроси и на Всички ваши желания, като са в постоянна връзка с всички отдели на Pulsio Print.

Предпечат и Производство

68 сътрудници, които следят за качеството на файловете за печат. Един отличен екип, който непрекъснато овладява нови компетенции и следи за всички новости в печата и довършителните обработки.  Те упражняват стриктен контрол на качеството,  защото имат специфични умения при оформлението на продуктите. Не само това – екипът преминава периодични технологични обучения, защото ние в Pulsio Print обичаме да сме в крак с новостите!

Логистика

5-ма наши служители – основна брънка от веригата с марка Pulsio Print. Следващи клиентските нужди, те са специализирани в спазване на кратките срокове и търсене на сложните логистични решения!

Технолози

5-ма професионални технолози – експерти по капризните проекти, които всяка година обслужват 6 000 заглавия преди тяхната реализация.