Изберете точната пулсация!

Начало » Бизнес » Изберете точната пулсация!

10 причини да изберете Pulsio Print

Професионализъм

Грижите, които сте положили за създаването на вашите документи, трябва да бъдат видени при техния печат: благодарение на нашата организация, логистика, познанията ни и нашите екипи, ние се ангажираме да дадем стойност на всеки ваш продукт.

 

Обратна връзка

Вашите запитвания се обработват веднага след постъпването им и сме готови да валидираме одобрение за печат дори през уикендите, за да спазим исквания срок.

 

Компетентност

Експертен, заслужаващ доверие, креативен и мотивиран, екипът ни се ангажира с вашите проекти. Той е на разположение при нужда, за да бъде ваш консултант.

 

Прозрачност

Нашите съветници са на разположение, за да ви обяснят подробно различните възможности, да ви дадат достъп до цялата информация, от която се нуждаете и да ви помогнат да направите своя информиран избор!

 

Надеждност

Pulsio Print е предпочитан партньор на бизнес клиентите с най-високи изисквания. Качеството на услугите ни при всякакви обстоятелства са най-убедителният аргумент.

 

Услуги по мярка

Тъй като всеки проект е уникален, Pulsio Print е винаги до вас, за да отговори на специфичните ви нужди с точни експертни съвети.

 

Сигурност

За да бъде оправдаем оказаното ни доверие, ние спазваме пълна поверителност на договорните отношения.

 

Истински набор от възможности

Pulsio Print разполага с пълен и непрестанно разширяващ се набор от възможнсти за различни медии, печатни технологии и довършителни операции, за да направите вашите печатни продукти уникални и да оптимизирате бюджета си.

 

Екологично ангажирана компания

Напълно в реда на нашите ангажименти, Pulsio Print е сертифициран по PEFC, FSC,  ISO 9001 и предлага богата гама от рециклирани хартии.

 

Стойностни партньори

Гордеем се с доверието, гласувано ни от клиенти като Varta, Sofitel, Музеят Лувър, Actes Sud, Arteg, Bayard, групата Artège, L’Harmattan, с които ние споделяме ежедневно нашите идеи и проекти.