Пулсации

Начало » Бизнес » Пулсации

 

Нашите ценности се развиват със същото темпо както и тези на клиентите ни!

Партньорски дух

Позитивен, динамичен, професионален, екипът на Pulsio Print ви дава професионални съвети на всяка стъпка от процеса на съвместната ни работа. Изграден от експерти с допълващи се знания, екипът ни намира отговор на всяко ваше запитване, даже на най-сложното! Всеки ден сме щастливи да доведем до успешен завършек проектите ви, да споделим вашата страст към професията и да отговорим на творческите предизвикателства, които ни поставяте!

 

Високи постижения в качеството

За да направиш добро впечатление, качеството е от първостепенно значение! То се постига както с правилния избор на материали и технологии, така и чрез процедурите за контрол, мониторинг на услугите ни и опита в обслужването на клиента. Този начин на работа привлича нашите клиенти, включително в сектора на луксозните издания и издателската дейност. В крайна сметка, 97 % от нашите клиенти заяват, че са удовлетворени от услугите ни, което ни стимулира да вървим напред!

клиентски мнения

 

Креативни иновации

Ние непрестанно следим новостите в областта на хартиите, мастилата и технологиите за печат и персонализация на печатните продукти. Резултатът: 450 мостри на хартии и 15 фини покрития!

За да ви помогнем да изненадате вашите клиенти, нашият Художествен директор въвежда в работата ни последните тенденции в модата, изкуствата и дизайна, а дипломираният ни архитект създава 3D обекти за сложните продукти.

Нашият машинен парк отразява нашите амбиции. Да вървим в крак с времето и да гоним високи постижения, това е сериозен ангажимент за Pulsio Print.