За нас

Начало » Бизнес » За нас

Напредвайте с експертните услуги на Pulsio Print!

Pulsio Print, това означава…

Богато минало и професионализъм

През 2004 г. една книга, разлистена сякаш случайно по време на път е началото на една човешка и същевременно професионална история. Оттогава Pulsio Print е едно споделено вълнение и страст към професията, която възражда най-изящните печатарски техники и традиции.

Pulsio Print създава свят, в който всяка книга, рекламен материал, каталог или брошура се превръща в уникален продукт. Да преодолеем ограниченията в търсене на най-ефикасните решения,  да бъдем в ролята на консултант и да стимулираме креативността – това е мисията на Pulsio Print.

Не само думи, а факти

12% от отпечатаните нови заглавия във Франция за 600 издателя…

20% годишен растеж…

97% клиентско одобрение…

800 фирмени клиенти…

4000 каталози и различни брошури годишно за бизнес клиенти…

6000 отпечатани заглавия годишно за издатели…

102 сътрудници…

9M€ годишен оборот…

12-годишен опит…

335 дати на доставки, гарантирани всяка година от нашия отдел Логистика

Pulsio Print

Smart Printing системата и експертните услуги на Pulsio Print за реализацията на вашите проекти от A до Я! Направете калкулация на цената за вашето запитване само с един клик като използвате онлайн услугата ни и като се възползвате от нашите съвети на експерти в печата.

Изберете точната пулсация!

10 причини да изберете Pulsio Print!
  1. Професионализъм

Грижите, които сте положили за създаването на вашите документи, трябва да бъдат видени при техния печат: благодарение на нашата организация, логистика, познанията ни и нашите екипи, ние се ангажираме да дадем стойност на всеки ваш продукт.

 

  1. Обратна връзка

Вашите запитвания се обработват веднага след постъпването им и сме готови да валидираме одобрение за печат дори през уикендите, за да спазим искания срок.

 

  1. Компетентност

Експертен, заслужаващ доверие, креативен и мотивиран, екипът ни се ангажира с вашите проекти. Той е на разположение при нужда, за да бъде ваш консултант.

 

  1. Прозрачност

Нашите съветници са на разположение, за да ви обяснят подробно различните възможности, да ви дадат достъп до цялата информация, от която се нуждаете и да ви помогнат да направите своя информиран избор!

 

  1. Надеждност

Pulsio Print е предпочитан партньор на бизнес клиентите с най-високи изисквания. Качеството на услугите ни при всякакви обстоятелства са най-убедителният аргумент.

  1. Услуги по мярка

Тъй като всеки проект е уникален, Pulsio Print е винаги до вас, за да отговори на специфичните ви нужди с точни експертни съвети.

 

  1. Сигурност

За да бъде оправдано оказаното ни доверие, ние спазваме пълна поверителност на договорните отношения.

 

  1. Истински набор от възможности

Pulsio Print разполага с пълен и непрестанно разширяващ се набор от възможности за различни медии, печатни технологии и довършителни операции, за да направите вашите печатни продукти уникални и да оптимизирате бюджета си.

 

  1. Екологично ангажирана компания

Напълно в реда на нашите ангажименти, Pulsio Print е сертифициран по PEFC, FSC,  ISO 9001 и предлага богата гама от рециклирани хартии.

 

  1. Стойностни партньори

Гордеем се с доверието, гласувано ни от клиенти като Varta, Sofitel, Музеят Лувър, Actes Sud, Arteg, Bayard, групата Artège, L’Harmattan, с които ние споделяме ежедневно нашите идеи и проекти.

Пулсации

Нашите ценности се развиват със същото темпо както и тези на клиентите ни!

Партньорски дух
Позитивен, динамичен, професионален, екипът на Pulsio Print ви дава професионални съвети на всяка стъпка от процеса на съвместната ни работа. Изграден от експерти с допълващи се знания, екипът ни намира отговор на всяко ваше запитване, даже на най-сложното! Всеки ден сме щастливи да доведем до успешен завършек проектите ви, да споделим вашата страст към професията и да отговорим на творческите предизвикателства, които ни поставяте!

Високи постижения в качеството
За да направиш добро впечатление, качеството е от първостепенно значение! То се постига както с правилния избор на материали и технологии, така и чрез процедурите за контрол, мониторинг на услугите ни и опита в обслужването на клиента. Този начин на работа привлича нашите клиенти, включително в сектора на луксозните издания и издателската дейност. В крайна сметка, 97% от нашите клиенти заявяват, че са удовлетворени от услугите ни, което ни стимулира да вървим напред!  клиентски мнения

Креативни иновации

Ние непрестанно следим новостите в областта на хартиите, мастилата и технологиите за печат и персонализация на печатните продукти. Резултатът: 450 мостри на хартии и 15 фини покрития!

За да ви помогнем да изненадате вашите клиенти, нашият Художествен директор въвежда в работата ни последните тенденции в модата, изкуствата и дизайна, а дипломираният ни архитект създава 3D обекти за сложните продукти.

Нашият машинен парк отразява нашите амбиции. Да вървим в крак с времето и да гоним високи постижения, това е сериозен ангажимент за Pulsio Print.

Процедура за избор на доставчици по проект „Букпринт РАСТЕЖ”
 
Във връзка с проект „Букпринт РАСТЕЖ”, изпълняван по ДБФП №BG16RFOP002-2.001-0104-C02/20.06.2016 г., по процедура BG16RFOP002-2.001 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ в рамките на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020 г., бенефициентът „ПУЛСИО” ООД открива Процедура за избор на изпълнител с предмет: „ДОСТАВКА, МОНТАЖ И ПУСКАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЕХНОЛОГИЧНО ОБОРУДВАНЕ“. 
 
Дата на публикуване на настоящата покана: 11.05.2017 г.
Срок за подаване на оферти: 19.05.2017 г., 23:59 ч.
Документация: 06_ALL_publichna pokana_Pulsio_F