Персонализираните тефтери са перфектният подарък за вашите клиенти, служители или партньори. Те са стилни и практични, но силата им се крие в това, че позволяват вашето лого да бъде пред очите на потенциални или текущи клиенти и партньори. Всеки път, когато използват подарените от вас тефтери ще виждат името на вашата фирма. Визуалната идентичност и включващите елементи са неизменна част от фирмената комуникация. Чрез дизайна издавате ценностите и същността зад които стоите и обвързвате емоционално клиента, запазвайки неговата лоялност. Във времето това се запечатва в съзнанието на потребителя и създава доверие и лесно разпознаване.

Брандирани тефтери

Тефтерите намират приложение в почти всеки бизнес и са неразделна част от работния процес. Именно тази практичност, ги прави предпочитан рекламен сувенир за корпоративни събития, семинари, рекламни мероприятия или за различни празници.
Големите формати с бели страници например са идеални за скици и са много популярни сред художниците. Джобните тефтери, от друга страна, са от съществено значение за журналистите, студентите и всеки, който записва кратки бележки в движение и ги взема навсякъде със себе си.


Пулсио Принт предлага широка гама от стилове и подвързване. Налични са всички международни формати хартия. A4, A5, Letter и междинните формати като B5, A6 и A7 са идеални за джобни бележници и тефтери.

Можете да избирате между различни видове подвързване – шито с телчета, лепено, термолепено, концево шиене или спирала. Скрепването може да бъде отгоре или отстрани вляво на книгата, в зависимост от това дали ви трябва ландскейп или портретен формат. Корицата може да бъде тънка или дебела, а за по-луксозна визия, върху нея може да се сложи допълнително покритие.

Фирмени тефтери

В печатната ни база можем да изработим фирмени тефтери по индивидуален дизайн с персонализация на вашето фирмено лого върху корицата и вътрешните страници. Всички наши тефтери и бележници са с великолепно качество и на изключително добра цена. Те са отпечатани в богати и дръзки цветове и се отличават с нотка на лукс благодарение на безупречния вид, който осигуряваме.

Видове подвързване

Ние сме експерти в отпечатването на тефтери и бележници в различни формати, видове хартия и подвързващи материали.

Изборът на вид книговезане отразява качеството на вашия продукт и трябва да отговаря както на вашия замисъл, така на три основни условия: практичност при манипулация, разгръщане и съхранение на продукта; максимален комфорт при четене; продукт, който е устойчив и не се амортизира бързо.
Основните видове подвързване са: шито с телчета, лепено, концево шиене, твърда подвързия или спирала Wire-О.

Спирала Wire-О

Подвързията спирала wire-O позволява книгата да се разгърне на 360°, така че с нея да се борави много удобно. Това е идеалната подвързия за всички често преглеждани печатни продукти като каталози, доклади и брошури. Подвързването със спирала е широко ценено заради практичността си. То позволява лесна актуализация на документи чрез премахването или добавянето на листа. Подвързването със спирали също позволяват да се съберат в едно страници от различни материали: хартия, картон, пластмаса, вложки от други материали и т.н. За по-естетичен вид, спиралите могат да се прикрият допълнително (скрита спирала).

Лепено

Идеалният тип книговезане за списания, годишни отчети, каталози, книги, прес досиета, луксозни брошури. Този начин на подвързване придава на вашите печатни издания подчертано професионален външен вид на атрактивна цена. Използването на техниката позволява подвързването на голям брой страници едновременно и превръща продукта ви в комбинация от качество и естетичност!

Шито с телчета

Подходящо за изделия с малък обем страници, подвързването „шито с телчета„ е един от най-практичните и икономични видове книговезане. Едновременно солидно и естетично, то предлага по-лесна манипулация на продукта и улеснява четенето му. Идеално е за търговски брошури, печатни програми и проспекти.

Концево шиене

Заради своята устойчивост, подвързията с концево шиене е специално пригодена за продукти, с които се борави често, които постоянно се разгръщат, поради което е особено подходящо за луксозните брошури и книги. Концевото шиене съчетава подшиването с текстилен конец и термолепенето. След подреждането на колите те се зашиват заедно, а после се залепват към корицата. Тази технология позволява страниците от тялото да бъдат допълнително защитени. Концевото шиене е задължително, ако хартията на тялото е над 130 гр.

Предимства на персонализираните тефтери

Тефтерите са изключително практични и лесни за декориране. Направете вашите печатни продукти по-красиви и по-атрактивни с помощта на специални покрития, лакове или нестандартни специални ефекти!
Можете да персонализирате вашите тефтери без лимити. Съществуват множество техники за печат, които могат да създадат един уникален продукт:

Щанцоването или изрязването в специфична форма на част от корицата ще направи вашия продукт наистина уникален, отличаващ се от всеки друг. Това ще ви позволи да направите специален дизайн, който ще превърне вашите тефтери в произведение на изкуството.

Чрез топлия печат можем да създадем продукти, които изглеждат по-изискано и по-луксозно. Той може да се прилага върху почти всяка повърхност. Както и при други предмети на изкуството, позлатяването повишава стойността на крайния продукт и подобрява неговата видимост. То е измежду най-престижните довършителни работи.

Прегето е метод за персонализиране, който има за цел да създаде релефни форми върху твърда или гъвкава повърхност, за шик ефект. То е перфектно за привличане на вниманието към вашия продукт и често се използва при арт картоните и луксозните продукти.

Ламинирането е незаменимо както при книги и каталози с произведения на изкуството, така и при луксозни издания, тъй като изчистеният и рафиниран дизайн помага цветовете и техния контраст да изпъкнат. По стандарт ламинатът може да бъде матов или гланцов.

Златната порезка, пък, ще направи тефтерът ви наистина различен и с характер. Можете да изберете да направим за вас златна, сребърна порезка, такава с ефект на мрамор или с цвят по избор.

Не вредят на околната среда. Можете да изберете 100% рециклирана хартия, сертифицирана в съответствие с екологичните стандарти (PEFC или FSC). Тези еталони за качество дават възможност да се борим срещу обезлесяването и по този начин да защитим биологичното разнообразие.

Добавят стойност към вашата марка. Тефтерите са една от най-икономичните екстри, която можете да изберете. Единичната цена може да бъде лесно намалена чрез избор на по-големи поръчки.

Гарантирано високо качество на печат. Нашите тефтери съчетават висок клас материали и практичен дизайн. За да ви гарантираме перфектно качество през целия производствен процес, всички продукти са изцяло отпечатани и оформени в нашите ателиета.

Гарантирани срокове. Партньор на малки и големи фирми от 11 години, ние сме запознати с вашите нужди и правим всичко възможно, за да получите продукцията си в предвидените срокове. Разполагаме със собствен транспорт и логистика за максимална гъвкавост и спазване на сроковете.

Вие решавате дизайна на крайния продукт. Направете своят тефтер уникален по размер и цвят – така, както вие го искате. Споделете с нас визията си и нашите експерти ще го направят реалност. Един добре изработен тефтер трябва да отговаря на най-високите стандарти на дизайн и печат и точно тук е ролята на експертите на Пулсио Принт – да осигурят това качество и професионализъм за постигане на перфектния резултат.

Свържете се с нас

Имате страхотна идея и се нуждаете от помощ за да я осъществите? Свържете се с един от нашите талантливи графични дизайнери и ние ще бъдем до вас във всяка стъпка от пътя, от концепцията до финалния продукт.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!