Всеки, който обича екшън филми, е гледал поне един с участието на холивудската звезда и майстор по бойни изкуства Джеки Чан. Появата му на екрана се свързва винаги с шеметни каскади, изключителна хореография на бойните сцени и великолепно чувство за хумор. Кариерата му е наистина възхитителна… Но какво знаем за човека зад екранните герои на Джеки Чан?

кутиите са идеални за комплекти за печат: Книгата, компактдискът и брошурата могат да бъдат намерени в една опаковка

Луксозният бокс сет

Издателство Omaké, известно със своите новаторски и оригинални издания, избра Пулсио Принт, за отпечатването на пленяващата житейска история на Джеки Чан.

Луксозният Джеки Чан бокс сет се състои от: автобиографична книга, фото албум с почти 160 снимки с коментари на автора, три ексклузивни фото картички, плакат и най-важното – сертификат с пореден номер, лимитиран до 1000 броя, което придава висока колекционерска стойност на целия комплект.

кутиите са идеални за колекционерски комплекти: Книгата, CD-то и брошурата могат да бъдат намерени в една опаковка

За да се гарантира изключителната стойност на една такава придобивка, кутията и всички изделия, събрани в нея, трябва да са с първокласно качество, отличаваща се и уникална визия, която да създава у потребителя усещането, че си е купил ценна вещ. Кутията е ламинирана, а специално подбраните цветове злато и каки, засилват усещането, че държите в ръцете си нещо скъпоценно.

Книгата е с твърди корици, лепен гръб и гланцово покритие, което я прави нежна и гладка на допир. Страниците са отпечатани на бяла обемна хартия, която е едновременно здрава и лека, и подчертава цветовете на снимките, които ще откриете в книгата.

Фото спомените на Джеки Чан позволяват на читателите да преживеят сцени от живота на автора през техните собствени очи. Ламинираната картонена обложка издига албума до ранга на колекционерска вещ. Фотографиите са отпечатани върху промазана хартия, върху която цветовете изпъкват и грабват моментално погледа ви. Коментарите, съпътстващи всяка снимка, вдъхновяват и карат читателя да съпреживее емоцията на актьора.

Фото картички

Комплимент към фото албума са трите фото картички на Джеки Чан, принтирани на гланцова промазана хартия Zenith и лъскавият плакат, отпечатан на промазана хартия Condat.

И последно, но не по важност – част от този колекционерски сет е сертификатът за автентичност с уникален пореден номер, лимитиран до 1000 броя. Всеки негов притежател ще бъде един от тези 1000 човека в света, притежаващи луксозния Джеки Чан сет.

“Не пораствай никога” е резултат от успешната комбинация между качествената работа на издателство Omaké и експертното ноу-хау на Пулсио Принт. Подобно сътрудничество още веднъж доказва, че когато се отнасяш с внимание и грижа към работата с издателя, това води до създаването на успешен първокласен продукт.

Ако ви предстои отпечатване на проект, който искате да се отличава с красив калъф или представителна кутия, не се колебайте да се свържете с нас. Екипът на Пулсио Принт работи, за да вдъхне живот на идеите ви.

ДЕТАЙЛНО ОПИСАНИЕ

 

Брандирана фирмена страница:

Завършен формат вътрешна част: 100 mm x 180 mm

Отворен формат: 200 mm x 180 mm

Вид печат: гланц ламинат

Вид хартия: Satin/Matte Coated – White 250 g/m²

Сгъвка: 1 вертикална сгъвка

 

Презентационна кутия:

Завършен формат: 416 mm x 382 mm

Вид печат: гланц ламинат

Вид хартия: Satin/Matte Coated – White 130 g/m²

 

Автобиографична книга::

Печат на корица: гланц ламинат

Формат вътрешно тяло: 148 mm x 210 mm

Вид хартия вътрешно тяло: White Bouffant (Hellefoss) – Natural White 80 g/m²

Дебелина на гръбчето: ≈28.9 mm

Оформяне: Лепено квадратно гръбче

 

Фото албум:

Хартия за корица: Satin/Matte Coated – White 130 g/m² on 2 mm cardboard

Формат на корицата: 154 mm x 216 mm

Формат вътрешно тяло: 148 mm x 210 mm

Краища: без печат

Използвана хартия: Satin/Matte Coated – White 150 g/m²

Дебелина на гръбчето: ≈8.8 mm

Оформяне: право гръбче, закрепено към картонена обложка

 

Плакат:

Завършен формат: 210 mm x 297 mm

Вид печат: гланц ламинат

Вид хартия: Satin/Matte Coated – White 150 g/m²

 

Фото картички:

Завършен формат: 296 mm x 420 mm

Вид печат: гланц ламинат

Вид хартия: Satin/Matte Coated – White 250 g/m²

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!