Има книги, които незабавно ни правят силно впечатление. Дори на пръв поглед те те сякаш превъзхождат останалите: някакс и по-експресивни, по-елегантни – от хартията до перфектния цветен завършек, от използвания метод на подвързване до използването на довършителни техники като ембосинг и позлата, всичко за тях просто говори за „качество“. Това не се случва случайно. За да се направи книга, която излъчва класа, е необходима компания за печат и подвързване на книги, чийто служители са истински майстори – висококвалифицирани и обучени експерти, които имат истински артистични способности и които се гордеят с качеството и стойността на готовите си продукти. Пулсио е точно такава компания. Опитът, експертизата и усъвършенстваните технологии правят майсторите на Pulsio Print експерти в производството на крайни продукти с високо качество на печат. Намерете идеалната комбинация от изтънченост и завършеност във вашия проект за печат със специализирани материали и представяне, като хартия с кадифена текстура, бяло мастило върху черна хартия, цветно фолио, златна порезка, холографски ефекти и много други.

Създаването на един луксозен продукт

Pulsio Print е креативно студио и фабрика за печат от 150 души, всеки от който работи със страст, за да ви предложим уникална услуга и да накараме вас и вашите клиенти да се почувствате специални. Наши клиенти са Арт издателства, Галерии, известни музеи в Париж, Лондон, Берлин, Ню Йорк.

Ние вярваме, че тайната на създаването на един луксозен продукт е в неговото качество и неговата уникалност. Разграничаването от тълпата ще ви даде предимство пред конкуренцията. С нас вие можете да създадете вашите книги, каталози, брошури, дипляни, визитки и всякакви други продукти и рекламни материали, съобразени точно с вашите нужди и с внимание към най-малките детайли.

За да ви гарантираме най-високо качество, ние използваме и новата премиум H-UV офсет печатна технология. Това означава, че върху най-подходящата хартия вие ще получите реалистичен печат и изключително наситени и живи цветове. След малко ще ви разкажем повече за различните видове печат, които предлагаме.

При нас ще намерите голям избор хартии, довършителни техники и ефекти, от които да избирате. Повярвайте, не бихте искали да планирате луксозно издание, за печата на което няма достатъчно голям избор на хартии и довършителни работи. Съдържанието на арт проекта го прави уникален. Изберете правилната форма, в която това ценно съдържание да излезе от печат.

Като форма на представяне на произведение на изкуството вашият продукт трябва да издържи на теста на времето, да бъде устойчив и стабилен. И това е мястото, където качествения печат излиза на преден план. В Pulsio Print имаме своя производствена линия за подвързване на книги с твърди корици. Вижте какви възможности има нашата печатница по отношение на книговезането.

Единственото нещо, което остава, е да получите разумна цена за проекта ви, защото, например, луксозните илюстровани издания могат да бъдат наистина скъпи. Ние можем да ви дадем конкурентна цена за качеството, което вашия проект заслужава. Уверете се сами, вижте първоначалната оферта и изпратете запитване за персонализирана оферта, като използвате нашия лесен за използване онлайн калкулатор.

Всички видове печат за перфектен продукт

В следващите редове ще намерите кратко описание на техниките за печат, които предлагаме. Можете да избирате между широка гама от методи за печат, сред които със сигурност ще намерите най-подходящия за вашия проект, като започнете от офсетов печат, ситопечат, директен ситопечат, пълноцветен директен ситопечат, трансферен ситопечат, директен и трансферен ситопечат на фолиа и ефектни мастила, директен трансферен печат, DTG – директен печат на текстилни изделия, сублимационен печат, флок, флекс, напечатано фолио – солвент, напечатано фолио – лазерен принтер, тампонен печат, директен/ UV печат, лазерно гравиране и рязане, обемни стикери, широкоформатен печат, директен УВ печат чрез UV LED принтер.

В Pulsio Print имаме за цел да ви предложим 100% качествен краен продукт. Това означава, че работим с най-добрия хардуер и софтуер, които гарантират чудесни цветове при печат (прочетете цялата статия), качествени материали и опитни професионалисти, за да създадем перфектния продукт за вас.

Офсетов печат

Ние работим с най-използваната технология за печат на луксозни и престижни издания в западна Европа – Komori H-UV. С тази машина ние гарантираме предвидимост, постоянство и чудесни цветове, и изисканост по отношение на крайният резултат.

Тази печатна технология предоставя безупречно възпроизвеждане, превъзходни контраст и яркост в сравнение с конвенционалния офсет печат. Традиционно, офсетовият печат е подходящ за по-големи тиражи, при които се използват специалнии мастила, специална и по-голяма по-размер хартия.

Ако се нуждаете от по-малко на брой копия, желаете всичко да се случи по-бързо, и характеристики с по-висока добавена стойност като цвят, мастило, размер и вид хартия нямат такова голямо значение, може да се насочите към дигитален печат. В този случай ние ще използваме модерни  технологии на Xerox.

Сито печат

Предлага много голямо разнообразие от цветове по скалата на Pantone. Осигурява добра яснота и детайл на желаното изображение, висока плътност, покривност и устойчивост на печата. Може да се печата върху хартия, текстил, пластмаса, стъкло, керамика, метал, кожа и други материали, както и върху предмети с всякаква форма, дебелина и размер.

Директен ситопечат

Предлага много голямо разнообразие от цветове по скалата на Pantone с добра яснота и детайл на желаното изображение, висока плътност, покривност и устойчивост на печата. Може да се печата върху памучен текстил, чадъри, метал, хартия, ефектни картони, кожа, ПВЦ, сувенири и много други.

Пълноцветен директен сито печат

Печата в четирите основни цвята по скалата на CMYK, възпроизвеждайки цветовете на Pantone. Осигурява добра яснота и детайл на желаното изображение, висока плътност, покривност и устойчивост на печата. Можете да отпечатате вашето изображение върху памучни тениски, пикета, суичъри, блузи, текстилни памучни торби, ризи, бельо, рокли, хавлиени изделия, престилки. Гарантира изключително бързи срокове за средни и големи тиражи.

Трансферен сито печат

Предлага много голямо разнообразие от цветове по скалата на Pantone с добра яснота и детайл на желаното изображение, висока плътност, покривност и устойчивост на печата. Може да се печата върху изкуствени материи, торби от нетъкан текстил, шушляк, пикета , бизнес чанти, раници, елеци, чадъри, баджове, шапки, стъкло.

Директен и трансферен ситопечат на фолиа и ефектни мастила

Фолиата се предлагат в разнообразна гама цветове и едрина на глитера, както и в няколко нюанса на злато и сребро и много други цветове с огледален, гланцов или матов ефект. Осигурява добра яснота и детайл на желаното изображение, висока плътност, покривност и устойчивост. Може да се печата върху памучни тениски, пикета, суичъри, блузи, текстилни памучни торби, ризи, бельо, рокли, хавлиени изделия, изкуствени материи, торби от нетъкан текстил, шушляк, бизнес чанти, раници, елеци, чадъри, баджове, шапки. Методът е перфектен за малки детайли и големи тиражи с добро качество.

Директен трансферен печат

Печатът е изключително устойчив на пране, не се напуква и не избелява поради високото качество на изображенията. Гарантира живи и ярки цветове на печат. Подходящ е за единични бройки.

DTG - директен печат на текстилни изделия

Печата в четирите основни цвята по скалата на CMYK. Осигурява наситени и ярки цветове с фотореалистично качество. Може да се приложи върху облекла от 100% памук – суитшърти, като при тях е желателно да са поне 70%/ 30% памук-полиестер, торби от памук или плат „американ“ и много други. Подходящ е за единични бройки.

Сублимационен печат

Придава изключителна детайлност с фотографско качество и живи и ярки цветове с неограничени вариации при нюансите. Изключително дълготраен е и издръжлив на всякакъв вид третиране и обработка. Може да се прилага върху текстилни изделия със съдържание на полиестер, керамични чаши, метални повърхности, трико, шифон, сатен, неопрен, микрофибър, габардин, хастар, ликра и други. Подходящ е за малки тиражи.

Флок

Предлага ограничен брой от 36 цвята на фолиото, които в същото време са живи и устойчиви на пране. Изображенията не се напукват и не избеляват. Може да се печата върху памучни и полиестерни тъкани. Подходящ е за единични бройки.

Флекс

Както при метода „Флок“, и тук броят на цветовете е ограничен, но същевременно гарантира голяма устойчивост и живи цветове. Може да бъде приложен върху памучни и полиестерни тъкани. Подходящ е за единични бройки.

Напечатано фолио – солвент

Този метод осигурява ярки цветове и детайлно възпроизвеждане на изображение в пиксели. Предлага фотореалистично качество на печат, както и светлинни ефекти, градиенти и други, които не могат да бъдат постигнати с други по-традиционни методи. Можете да изберете да печатате върху дърво, стъкло, метал, пластмаса, плат, керамика и много други материали. Подходящ е за единични бройки.

Тампонен печат

Предлага много голямо разнообразие от цветове по скалата на Pantone с невероятна яснота и детайл на желаното изображение, висока плътност, покривност и устойчивост на печата. Може да се приложи върху дърво, пластмаса, метал, стъкло, керамика. Методът е перфектен за печат върху триизмерни предмети с неправилна форма. Възможност да се пресъздаде фин растер. Отлична цена за печат на по-големи производствени обеми.

Директен/UV печат

Печата в четирите основни цвята по скалата на CMYK. Прилага се върху PVC плоскости, плексиглас, стъкло, дърво, метал, кожа, мокети и други нестандартни материали. Високо качество на печата на конкурентна цена. Издържа на външни атмосферни условия без да избледнява. Възможност за изрязване по контура на печата, независимо от неговата форма.

Лазерно гравиране и рязане

Този вид печат представлява издълбаване на най-горния слой на материала, от който е произведен избрания артикул. По този начин изображението не се отпечатва върху избрания материал чрез мастила, а става част от неговата структура. Това е един от най-трайните и елегантни начини за брандиране. Прилага се върху хартия, картон, мукава, дърво, плексиглас и други пластмаси, двуслойни материали, текстил, кожа, стъкло, анодиран алуминий, гума за клишета. Възможност за изработка на единични бройки.

Обемни стикери

Печата в четирите основни цвята по скалата на CMYK. Полиуретановото покритие осигурява ярки цветове, които не пожълтяват и са устойчиви във времето. Стикерите имат широко приложение, тъй като могат да бъдат монтирани върху различни повърхности, метал, дърво, кожа, пластмаса, стъкло и други. Благодарение на изключителната си гъвкавост и еластичност, те могат да залепват и към леко заоблени и контурни повърхности. Един обемен стикер ще бъде забелязан значително по-бързо от поставен на същото място обикновен, плосък стикер. Сроковете за изработка са минимални.

Широкоформатен печат

Печата в четирите основни цвята по скалата на CMYK. Позволява постигане на фотографско качество с максимално ярки и наситени цветове. Устойчивост 3-5 години на атмосферни условия. Може да се приложи върху хартия, PVC самозалепващо фолио, винил, винилова мрежа, автомобилно Cast фолио, перфорирано PVC фолио, канаваца, строителна мрежа, плат за знамена, Backlit филм и други. Кратки срокове на производство. Подходящ е за единични бройки.

Директен UV печат чрез UV LED принтер

Печата в четирите основни цвята по скалата на CMYK. Възпроизвежда перфектно пълноцветни надписи и снимки. Качеството на UV печата е гарантирано. Прилага се върху пластмаса, плексиглас, дърво, метал, стъкло, алуминий, камък, месинг, каучук, керамика, кожа, картон и други. Ефикасен при печатането на малки до средни тиражи.

Луксозна и дизайнерска хартия

Чудесни резултати

С Pulsio Print вие сте сигурни, че ще получите невероятни резултати с нашата гама от специализирана хартия. Има няколко фактора, които трябва да се вземат предвид при избора на хартия, като вида на продукта, който искате да създадете и използваната технология за печат, както и характеристиките на хартията, нейната прозрачност и теглото. За да ви помогнем с избора, ви представяме кратко описание на някои от най-често използваните видове хартия.

Ние предлагаме най-широката гама от дизайнерски хартии като Fabriano/ Fedrigoni, Arctic Paper/ Munken, Antalis/ Arjowiggins, Sirio Black Black/ Fedrigoni, Mirage suede/ Ratchford, Century cotton wove/ Fedrigoni, Imitlin/ Fedrigoni, Murillo/ Fedrigoni, Splendorlux mirror/ Fedrigoni, Symbol pearl/ Fedrigoni, Aquerello/ Fedrigoni, Cocktail/ Fedrigoni, Constellation Jade/ Fedrigoni, Ispira/ Fedrigoni

и много други. Няма да повярвате на невероятните резултати, които можете да постигнете с висококачествена хартия и нашите техники за печат. Ако обаче искате да развихрите вашата креативност, можете да изберете да отпечатате вашия продукт върху различни материали като текстил, пластмаса, керамика, метал, дърво и други. Ето няколко примера:

Черна хартия

Черната хартия се съчетава перфектно с цветно фолио, бяло мастило, отпечатано с матово или гланцово покритие. Това е смел избор, който със сигурност ще остави трайно впечатление.

Велурена хартия

Твърдата велурена хартия е един от най-добрите налични видове, доказвайки колко мек и луксозен може да бъде един отпечатан продукт. Този тип хартия е уникален във всички отношения. С велурен принт сте сигурни, че клиентите ви ще ви запомнят. Текстурата е мека на допир, подобна на кадифе, и в същото време изключително издръжлива. Предлага се в широка гама от цветове.

Памучна хартия

Състои се от хартия с памучно влакно, създаваща ефект подобен на възглавница, която се повлиява идеално на 3D детайли. Памучната хартия е известна със своята чистота и издръжливост. Този продукт е идеален за творци, които искат да създадат изящно произведение на изкуството, което няма да се износи или да се поддаде на различни външни условия.

Рециклирана хартия

Рециклираната хартия вече не е свързана с ниско качество. Продуктите изработени от този тип хартия са направени не само от 100% рециклирани влакна, но и позволяват чисто отпечатване, висококачествено печатане и специални формати, които не ограничават творчеството. Независимо дали са покрити или не покрити, със сатенен завършек, перфектна текстура и непрозрачност, тези продукти съчетават защитата на околната среда, достиженията и превъзходното качество на печат, правейки ги идеалното решение за класически и висококачествени творчески печатни издания!

Метализирана хартия

Сребърна/ златна: Този тип завършек е елегантен и приятен за окото. Може да се приложи към всякакъв размер и тегло на хартия, като се уверите, че заданието ви за печат отговаря на високото качество на вашия продукт.

Холограмна/ флуоресцентна: Освен класическия избор на злато и сребро, ние произвеждаме наша собствена метализирана холограмна хартия.

Метализиран холограмен прозрачен филм: Ние предлагаме безкрайно разнообразие, което може да затрудни избора ви: кристали, пайети, мехурчета, капки вода, сърца, цветя, диаманти …

3D метализирана хартия: Придайте повече смелост на вашия продукт, като използвате този впечатляващ ефект. Геометричните форми се открояват с контрастите на мат/ гланц и сянка/ светлина, съчетани с метален блясък.

Видове подвързване

Настоявайте за оптимален комфорт, удобство при ползване и издържливост

Ние сме експерти в отпечатването на издания в различни формати, видове хартия и подвързващи материали.

Изборът на вид книговезане отразява качеството на вашия продукт и трябва да отговаря както на вашия замисъл, така на три основни условия: практичност при манипулация, разгръщане и съхранение на продукта; максимален комфорт при четене; продукт, който е устойчив и не се амортизира бързо.

Pulsio Print предлага широка гама от стилове и подвързване. Налични са всички международни формати хартия. A4, A5, Letter и междинните формати като B5, A6 и A7 са идеални за джобни бележници и тефтери.

Можете да избирате между различни видове подвързване – шито с телчета, лепено, термо лепено, концево шиене или спирала. Скрепването може да бъде отгоре или отстрани вляво на книгата, в зависимост от това дали ви трябва ландскейп или портретен формат. Корицата може да бъде тънка или дебела, а за по-луксозна визия, върху нея може да се сложи допълнително покритие.

Заложете на персонализацията – облагородяване на продукта

Там където изкуството среща печата

Щанцоване

Щанцоването или изрязването в специфична форма на част от корицата ще направи вашия продукт наистина уникален, отличаващ се от всеки друг. Това ще ви позволи да направите специален дизайн, който ще превърне вашия проект в произведение на изкуството.

Топъл печат

Чрез топлия печат можем да създадем продукти, които изглеждат по-изискано и по-луксозно. Той може да се прилага върху почти всяка повърхност. Както и при други предмети на изкуството, позлатяването повишава стойността на крайния продукт и подобрява неговата видимост. То е измежду най-престижните довършителни работи.

Преге

Прегето е метод за персонализиране, който има за цел да създаде релефни форми върху твърда или гъвкава повърхност, за шик ефект. То е перфектно за привличане на вниманието към вашия продукт и често се използва при арт картоните и луксозните продукти.

Ламиниране

Ламинирането е незаменимо както при книги и каталози с произведения на изкуството, така и при луксозни издания, тъй като изчистеният и рафиниран дизайн помага цветовете и техния контраст да изпъкнат. По стандарт ламинатът може да бъде матов или гланцов.

Златна порезка

Златната порезка, пък, ще направи вашия продукт наистина различен и с характер. Можете да изберете да направим за вас златна, сребърна порезка, такава с ефект на мрамор или с цвят по избор.

Бродерия

Бродерията не изисква никакъв печат. Вместо това избраният дизайн се зашива в тъканта от машина, постигайки 3D ефект. Това е един от най-популярните методи за дълготрайно брандиране на различни видове текстил. Издържа много добре на почистване и слънчева светлина.

Можете да избирате между неограничен брой от цветове и комбинации. Възможност за работа върху готови дрехи, шапки, чанти, ръкавици и други продукти, изработени от памук, полиестер, вискоза.

Освен това можете да ни предоставите вашето лого, което може да бъде допълнително пришито или залепено към желания артикул. Подходящ е за поръчки с малки количества.

Лазерно гравиране

Лазерното рязане и гравиране отваря неограничени възможности за довършване на даден продукт. Изрежете и направете по поръчка елементи с нашите машини за лазерно рязане. Pulsio Print е в състояние да изрязва и гравира сложни контури и дизайн, бързо и с изключителна точност.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!