Попитахме наши клиенти, които са поръчвали за печат при нас луксозни издания (фото и арт албуми, и други специални издания): “Кое е най-важното нещо при печат на арт книги или фотографски албуми и портфолиа?” Най-често срещаният отговор, който получавахме, всъщност обобщи това, което ние като издатели искаме да постигнем: завършен продукт, който представя по възможно най-добрият начин резултата от творческата работа на артиста.

1. Изборът на доказана печатница ви прави далеч по-спокойни

Ако планирате да издадете книга, която да представя достойно вашата арт работа, добра идея е да се доверите на доказана на пазара печатница, специализирана в печата на арт и фотографски издания. Издаването на галерийни и фото издания изисква възможно най-доброто качество, което печатната индустрия може да предостави като услуга. Това е моментът, в който опитът ще бъде от решаващо значение.

2. Модерните технологии ще направят невъзможното възможно

Дори и най-опитните професионалисти в областта не биха могли да ви гарантират качество без необходимата за това технология. Пулсио Принт използва премиум H-UV офсет печатна технология. Какви възможности дава на вас като артист? Това означава, че върху най-подходящата хартия вие ще получите реалистичен печат и изключително наситени и живи цветове. Никога вече няма да кажете: “Хм, сякаш на екран изглеждаха по-добре!”

3. Хартията и ефектите ще добавят “Уау” ефект на точното място

Когато вече сте открили печатницата, която покрива изискванията, споменати по-горе, със сигурност ще искате тя да ви предложи голям избор хартии, довършителни техники и ефекти, от които да избирате. Повярвайте, не бихте искали да планирате луксозно издание, за печата на което няма достатъчно голям избор на хартии и довършителни работи. Съдържанието на арт проекта го прави уникален. Изберете правилната форма, в която това ценно съдържание да излезе от печат.

4. Качествените подвързване и корица ще направят пътуването във времето възможно

Процесът на подвързване в никакъв случай не бива да се подценява. Като форма на представяне на произведение на изкуството вашата арт книга трябва да издържи на теста на времето, да бъде устойчива и стабилна и да позволява на този, който я разглежда, да се наслаждава на всяка една страница. Арт книгите често са използвани за елегантни подаръци. И това е мястото, където качествения печат излиза на преден план. В Пулсио Принт имаме своя производствена линия за подвързване на книги с твърди корици. Вижте какви възможности има Пулсио по отношение на книговезането.

5. Цената винаги трябва да е на ваша страна

Ако успеете да откриете печатница, която може да направи всичко това за вас, вие сте истински късметлия. Единственото нещо, което остава, е да получите разумна цена за проекта ви, защото, например, луксозните илюстровани издания могат да бъдат наистина скъпи. Ние можем да ви дадем конкурентна цена за качеството, което вашия проект заслужава. Уверете се сами, вижте първоначалната оферта и изпратете запитване за персонализирана оферта, като използвате нашия лесен за използване онлайн калкулатор.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!