Начало » Изработка на рекламни стелажи с персонализиран дизайн и печат

Изработка на рекламни стелажи с персонализиран дизайн и печат

Борбата за вниманието на потенциални клиенти се води на всички нива от комуникационния микс на производители и търговци. Това в изключително голяма степен важи за търговските центрове и други места за директна продажба. Перфектно решение за това са промоционалните стелажи.  

Атрактивна визия, която привлича погледите и подчертаваща идентичността на бранда;
Прецизно изработена конструкция, която създава усещане за авторитет и е устойчива във времето;
Удобни за експлоатация, за да се асемблират бързо и взаимодействат клиента без усилие;
Леки, за да се транспорират лесно и променя позицията им, според средата.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

Накарайте книгите ви да се открояват

ВАРИАНТИТЕ

Стелажи за касова зона

Изработка на промоционални стелажи за касова зона с уникален дизайн и пълноцветен офсетов печат. Клиентите ни използват тези изделия за излагане на по-малък брой продукти, най-често в близост до касата на търговския обект.

Подови стелажи

Изработка на промоционални подови стелажи с уникален дизайн и пълноцветен офсетов печат. Направени са от отделни модули, лесни за асемблиране и могат да понесат голяма тежест, разпределена равномерно върху конструкцията. Използват се за излагане на по-голям брой продукти, и могат да заемат най-различни места в търговските обекти или на друго място, така че да са достатъчно видими и удобни за ползване. Достъпът до продуктите може да бъде от една, две, три, четири страни.

ВЪПРОСИТЕ

Необходимо е да знаем бизнес целта, която трябва да изпълнява промоционалният стелаж – дали целта е да продава, или да промотира вашият продукт. Обикновено стелажът за промоция има по-голяма рекламна площ, т.е. по-скоро се търси ефектът, а не толкова ефективната директна продажба.  От друга с страна, този целящ по-голям обем продажби е по-здрав и акцентът не пада толкова върху визията.

Задължително е да знаем какъв е продуктът, който ще бъде изложен на стелажа и каква е целевата индустрия. Има ли различни продуктови серии, които са предвидени да бъдат изложени на един и същ стелаж? Как ще са разполжени продуктите върху стелажа – хоризонтално или вертикално?

В зависимост от обема и теглото на продукта зависи какъв ще бъде материалът за изработка и конструкцията на стелажа.

Изпратете ни чертеж на конструкцията на стелажа и информация за най-подходящи размери на стелажа с допустими максимални и минимални отклонения? Ще има ли допълнителни функционалности като разделители, копчета или например ламинат.

Какъв ще бъде дизайнът с подробни инструкции за печата и допълнителни варианти за декорация, ако има такива? 

В Пулсио можем да изработим и напечатаме стелажи с тиражи от 1 до 20 000. За по-големи тиражи се свържете с наш търговски представител.

Стелажите пътуват към вас сгънати с поставени ъгли и стречовани, и поставени на палета . Обикновено стелажите се състоят от отделни модули, които впоследствие се асемблират. (1) Можем да сложим всеки модул в отделно пале и да ги доставим на желаното място, където вие да ги асемблирате или да ги разпределите за различни обекти. (2) Възможно е да поставим определено количество стелажи с всички модули, необходими за сглобяването, в едно и също пале. Това обикновено се прави, ако има различни точки, до които да бъдат изпратени и сглобени.

Цената за изработка на вашият стелаж зависи от няколко основни фактора. Това са:

Тиражът
Разбира се, че тиражът е от значение, когато става дума за формиране на крайната цена

Времето за подготовка на проекта
Колко време ще отнеме проектирането на конструкцията и дизайнът на печатът, ако решите да предоставите тези дейности на нашия екип.

Печат и ефекти
Покритието на печата и каква технология се използва, както и дали ще се прилагат ламиниране, различни фолиа и други облагородяващи ефекти.

Аксесоари
Цената се влияе и от това дали ще конструкцията ще наложи използването на различни конструктивни и декоративни елементи.

1 – Идея

Повечето клиенти идват при нас с ясна концепция и идея. Ако все пак имате нужда от съвет, ние можем да ви помогнем с изготвянето им.

2 – Конструкция

За да изготвим оптимално ценово предложение, ние трябва да знаем какве ще бъде конструкцията на стелажа. За целта трябва да ни изпратите проекта/чертежа.

3 – Бял макет

Изработваме за вас бял макет (без печат и каширане). Създаваме го, за да видите на практика как ще изглежда конструкцията и дали тя ще отговаря като функционалности на очакванията ви.

4 – Валидация на печат

Изпращаме дигитална версия на проекта на стелажа с приложения върху него дизайн за одобрение.

5 – Дизайн

Възможно е клиентът да има идея за дизайн преди изработката на конструкцията. Ако конструкцията се прави за първи път, дизайнът може да претърпи известни корекции или да се създаде изцяло нов.

6 – Валидация на макет

Клиентът валидира изработената конструкция.

7 – Изработка на тиража

След валидация на проекта по електронен път, можем да преминем към изработка на целия тираж – изработка на конструкцията, печат, каширане, щанцоване и други довършителни дейности.

8 – Опаковане и изпращане

Ще се съображим изцяло с вашите изисквания за опаковка и точки на доставка.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Конструкции

За изработката на стелажите се използва 2-, 3- или 5-пластово велпапе и микровелпапе.

Каширане

Най-често печатаме върхи GD картон и по-рядко използваме GC за по-добър печат, или пък GT картон за по-голяма здравина.

Конвенционален офсетов печат
Офсетовият печат използва пластини със светлочувствителен слой, обикновено изработени от алуминий, за трансфериране на комбинация от четирите основни цвята мастило (cyan, magenta, yellow, black) върху печатната медиа. Освен CMYK могат да се използват и Pantone цветове, покрития и лакове.

HUV офсетов печат
Напечатаният лист излиза с изсъхнали вече мастила, цветовете се наслагват за несравнима плътност на печатане, което води до отлично представяне, блясък и яркост. Препоръчва се за луксозни изделия, които по проект трябва да се облагородят с топъл печат, лак селектив и т.н.

Бизнес целите водят при нас много и различни производители и търговци, но най-често рекламни стелажи правим за:

✔ ХВП,
✔ Парфюмерия и козметика,
✔ Цигари алкохол,
✔ Битова химия.
✔ Други производства на леката промишленост. 

ФОРМА ЗА ЗАПИТВАНИЯ


  ДАННИ ЗА КОНТАКТ

  *Име

  *Имейл

  *Телефон

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОПАКОВКАТА/СТЕЛАЖА

  *На какъв етап на проекта сте

  *Вид продукт

  Материал

  Размери (mm)

  ЦВЕТНОСТ

  С колко CMYK цвята ще бъде печатът върху каширащата повърхност – един, два, три, пълноцветен печат. Ще има ли допълнителни Pantone цветове.


  ТИРАЖ

  Тираж (Въведете число)

  ФАЙЛОВЕ

  Прикачете файл с проект, ако имате такъв

  Друг файл, който мислите, че ще бъде от полза за нас

  Разрешени файлове за качване: jpg, jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, xlsx
  Максимален размер на файла: 10MB

  ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

  Какъв е продуктът, за който ще правим опаковка/стелаж

  Какво е теглото на продукта (g)

  Допълнителни бележки

  Легенда: * - Задължителни полета, (g) - Грам, (mm) - Милиметър

  Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!