Да не знаете колко ще ви струва даден продукт или услуга, може да ви излезе скъпо в дългосрочен аспект.
Как бихте могли да вземете решение, ако не можете да съпоставите различните възможности?

Варианти

Първото и най-важно нещо, от което се нуждаете, ако ви предстои да отпечатате книга, е да откриете всички варианти за печат със съответната им цена.

Това ще ви позволи да получите най-добрата и изгодна за вас оферта. Ако купувате букет с рози за 15 лева, те дали ще имат аромата на розите, които се продават в букет за 35 лева?

Как да получите продукт с отлично качество на изгодна цена?
Когато става въпрос за печат на книга, трябва да имате предвид няколко основни фактора:

Броят на страниците

Предварително уточнете вида и броя на изображенията, които искате да добавите в книгата си освен страниците с писмената част.

Формат на печатния продукт

Изборът на формат за книга или което и да е друго печатно изделие, трябва да се направи още в началото на процеса по издаването. Повече по темата можете да прочетете тук.

Избор на хартия за тялото

Видът на хартията е определящ за качеството на вашия продукт! В няколко реда ви предлагаме характеристиките на най-използваните хартии. Повече по темата можете да прочетете тук.

Корица – твърда или мека да бъде

На книжните рафтове или в библиотеката, корицата е това, което осъществява първия контакт между клиента и книгата. Привлекателният й вид е решаващ за събуждане интереса на читателя и влияе на неговия избор при покупка. Направете разумен избор между твърда и мека корица. Повече по темата можете да прочетете тук.

Книговезане

Изборът на вид кноговезане отразява качеството на вашия продукт и трябва да отговаря както на вашия замисъл, така на три основни условия, за да удовлетвори клиентите ви. Повече по темата можете да прочетете тук.

Специални покрития

Направете вашите печатни продукти по-красиви и по-атрактивни с помощта на специални покрития, лакове или нестандартни специални ефекти! Повече по темата можете да прочетете тук.

Тираж

Тук принципът от детските книжки за Мечо Пух “Колкото повече, толкова повече“ не е съвсем приложим. Едно от предимствата на офсетовия печат е, че колкото по-голям е тиражът, толкова цената за една бройка е по-малка. Вижте разликата в цената за различни тиражи тук и преценете.

Какво решение предлагаме

Интегрираната на сайта на компанията Web-to-print системата позволява цялостно онлайн персонализиране на продукта от потребителя и получаване на оферта в реално време. Персонализацията обхваща целия процес – от първоначалната спецификация на продукта, задаване на всички необходими параметри и избор от всички налични опции за печат, до изчисляване на разходите за печат и доставка.

Уникалността на калкулатора се състои в обхвата на печатните продукти, за които може да бъде получена мигновена оферта, и безбройните възможности за комбинация на различни продуктови характеристики. Потребителят може да направи запитване както за не толкова сложни продукти като лепени книги с мека корица, така и за “сложен“ печатен продукт с твърда корица, с приложени върху него множество допълнителни опции за ефект – топъл печат, порезка, преге, обложка, крила, бандерол и др.

Тези, които искат да превърнат книгата или каталога си в произведение на изкуството, могат да изберат опцията с впечатляващ избор от заложените в калкулатора специални хартии вместо стандартните и да заложат на премиум качеството на пълноцветния офсетов печат на Komori HUV.

Проверете цените на отделните елементи, още докато ги избирате, за да може да пресметнете крайната цена.

Можете лесно да прецените кое оскъпява печата на вашата книга, ако промените параметрите за формата, корицата и т.н.

Също дръжте под око крайната цена, докато избирате вида хартия или различните специални покрития.

Помнете – вие имате пълен контрол над своя бюджет, както имате и достъп до цялатаинформация, която да ви помогне да вземете правилното решение.

След като сте уточнили и остойностили вашия проект, може да продължите напред към Подготовка на вашата книга за печат

Вижте как се случват нещата в това видео:

След като сте уточнили и остойностили вашия проект, може да продължите напред към Подготовка на вашата книга за печат.

ЗА ПУЛСИО ПРИНТ

Pulsio Print е европейска компания, лидер в офсетовия печат, с 15-годишна история и седалище в Париж и високотехнологична печатница в София. Pulsio Print създава свят, в който всяка книга, рекламен материал, каталог или брошура се превръща в уникален продукт. Да преодолеем ограниченията в търсене на най-ефикасните решения, да бъдем в ролята на консултант и да стимулираме креативността – това е мисията на Pulsio Print.

15 години опит
90% от продукцията на Пулсио принт е за експорт – Франция(12% от отпечатаните нови заглавия) Швейцария, Белгия, Великобритания, САЩ, Германия
30% годишен растеж
97% клиентско одобрение
1200+ взискателни клиента – издатели, компании, артисти и автори
6000 отпечатани заглавия годишно
140 професионалисти
9M€ годишен оборот

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!