Ако искате да предадете уникален стил  на книгите си и те да изпъкнат като луксозни печатни издания, няма по-добро решение от това –  красиво изработена кутия за книги (футляр).

Луксозен подарък

Независимо дали се наричат калъфи (Футляр) , кутии за презентационни книги или колекционерски кутии за книги, те могат да бъдат изработени както за отделни книги, така и за комплекти или серии от книги. Предават уникален вид и стил и могат да бъдат персонализирани така ,че да показват оригинални произведения на изкуството , или да създават впечатление за елегантност, или за луксозен подарък.

Книгата в кутия е идеален подарък и изглежда красиво на рафта.
Футлярите и кутиите за книги предпазват книгите от повреди и обичайно износване, а това само по себе си говори, че книгата във футляр е ценна и си струва да отделите допълнително време и грижи за нейната защита.

Футлярите и кутиите за презентации могат да се използват много ефективно за корпоративно представяне. Ако подарите на вашите клиентите или бизнес партньори фирмено портфолио, представено в собствена, специално проектирана кутия, на която добре се вижда фирменото лого, ще повдигне имиджа на компанията и ще изпъкнете като организация от висок ранг и с висока репутация.

За да създадете впечатление за лукс, независимо дали става въпрос за книги или корпоративни презентации, това може да се постигне като се използват специални ефекти, като например:топъл печат, сухо преге, селективен лак, щанцоване. Това може да бъде много ефектно, когато за корицата на книгата във футляра също са използвани тези специални ефекти, но също така може да предаде уникален стил като специална външна опаковка към обикновена, класическа корица на книга.

За да направят впечатление вашите футляри и кутии за книги и презентации и наистина да се открояват, те могат да бъдат покрити с текстилно платно, велур, кожа или материал по ваш избор. Опциите за довършване могат да включват и текстилна лента за издърпване. Вашите кутии или футляри могат да бъдат толкова изчистени и семпли, или толкова украсени и декорирани, колкото желаете!

Ние от Pulsio Print сме специализирани в проектирането, производството и печатането на висококачествени кутии и футляри за книги. Нашите най-съвременни технологии, високотехнологично оборудване в съчетание с опитни, компетентни и професионални експерти, създават стилни футляри и кутии за презентации , които да подчертават красивите и висококачествени книги вътре, на също толкова атрактивна цена.

Pulsio Print е известна в цяла Европа с това, че произвежда едни от най-добрите кутии за книги, които се предлагат днес – на изключително изгодна цена!

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!