Искрено се надяваме, че всичко с вас, вашите близки, приятели и колеги, в това трудно за всички време, е наред. Вярваме, че и това ще отмине скоро и заедно, ще открием още по-големи възможности за личностно и професионално развитие, както и по-силни и мотивирани.

Всеки ден получаваме обаждания и имейли от наши клиенти от България, Франция, Великобритания, Италия, Белгия, Швейцария и САЩ, с които те искат да разберат какво се случва с нас в тази ситуация, и ние се чувстваме длъжни да внесем яснота и да дадем конкретни и категорични отговори.

Е, НИЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ…

Продължаваме да изпълняваме поетите ангажименти към стари и нови партньори. Продължаваме да правим това, което най-много обичаме да правим – ДА ПЕЧАТИМ : книги, каталози, брошури, рекламни материали…

Да, не спираме да работим, но го правим отговорно. Отговорно както към нашите над 140 служители, така и към вас.

Всички наши колеги, които могат да работят от вкъщи, при семействата си, вече втора седмица го правят съвсем отговорно и професионално както винаги досега. Можете да разчитате на всички тях – мениджъри, търговци, акаунт мениджъри и административни сътрудници.

Не се колебайте да комуникирате с тях за това което ви интересува и/или притеснява. Знаете как да ни откриете тук.

Знаете, че за да могат вашите прекрасни книги, каталози и брошури да бъдат отпечатани и доставени на време, трябва някой физически да извърши тази дейност. Това правят нашите печатари, предпечатари, технолози, книговезци, сгъвачи, спедитори и шофьори.

Ние се гордеем с тях и правим всичко възможно те да се чувстват спокойни и в пълна безопасност на работното си място. Всички работни помещения в нашата печатна база се дезинфекцират щателно, а нивото на лична хигиена е на изключително ниво.

ДА, НЯМА ДА ИМА ЗАБАВЯНЕ В ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКИТЕ

Нашите служители са изключително отговорни както към себе си, така и към колегите си. Те обичат работата си.

Страните в ЕС постепенно затварят границите, но парадоксално нашите камиони стигат по-бързо до дестинациите си, защото границите са отворени за товари и трафикът е по-малък.

Разбира се, с оглед на непрекъснато променящата се ситуация и събития, които не са в контрола на Пулсио, е напълно възможно понякога да има и забавяне.

За клиентите със затворен склад или дистрибуция предлагаме да складираме продуктите им на склад и доставка при първа възможност.

Времето сякаш е спряло. Но това е илюзорно. Използвайте този период, за да:

Спечелите конкурентно предимство в бизнеса си.

Да дадете нов живот на някои изоставени в мазето идеи.

Да свършите някои дълго отлагани неща.

Да обърнете внимание на себе си и на най-близките до вас хора.

След бурята винаги изгрява слънце. И знаем, че хората ще излязат от тази “заигравка” с природата още по-жадни за нови знания и интересни книги. Вие сте тези, които трябва да им ги осигурите! Както сте правили, правите и ще правите винаги!

Пожелаваме ви всичко най-хубаво. Първо, на вас лично и на близките до вас хора и след това на вашия бизнес. Бъдете здрави и оптимистично настроени. Може да разчитате на нас.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!