Печатни продукти

Начало » Продукти

Pulsio Print – това означава гаранция за високо качество на изключително изгодни цени! Благодарение на Smartprinting, Pulsio Print оптимизира вашия бюджет за печат и прави реализирането на всичките ви проекти възможно – от най-семплите до най-сложните. Намерете продукта, който най-добре отговаря на вашите нужди в нашите категории:

СПОРЕД ВИДА

Печат на книги с твърда корица

Искате вашата книга да е с твърди корици? Вие сте на точното място. Всеки месец ние отпечатваме 80 000 книги с твърди корици. Предоставяме ви премиум услуга на изключително достъпна цена. Доверете ни се и отпечатайте вашата книга в Пулсио. Научете повече »

Печат-Книги-Мека-Корица-Автобиография-Силвия-Кацарова

Искате вашата книга да е с меки корици? Ние наистина обичаме да печатаме книги с меки корици! Предоставяме ви премиум услуга на изключително достъпна цена. Доверете ни се и отпечатайте вашата книга с мека корица в Пулсио. Научете повече »

тефтери-цветно-принтене-1

Брандираните тефтери са изключително подходящ луксозен подарък който ще бъде оценен от получателите му. Добре изработеният продукт ще Ви рекламира успешно през цялата година. Научете повече »

Pechat-Na-Katalozi-Ultralux-240-300

Повече опции, по-богат избор, повече творчески възможности. Подобрете имиджа на продуктите си с напълно персонализирани каталози, обогатени с най-иновативните печатни техники и материали! Научете повече »

джобни издания pulsio print

Искате да направите книгите си достъпни за най-голям брой читатели? Pulsio Print оптимизира всеки параметър на печата, за да… Научете повече »

дипляна печат

Важни и полезни за работното ви ежедневие. Идеални за офис срещи и презентации. Класическа печатна комуникация – практична и ефикасна! Научете повече »

флаер-печат

Флаерите са най-често използваните рекламни материали, печатат се в големи тиражи и са предназначени за разпространение до голям брой получатели. Научете повече »

Broschüren

Удобен инструмент, състоящ се от няколко листа, съединени с обикновени телчета, подходящи за учебни материали или вътрешно-фирмени документи. Професионален вид, ниска цена. Научете повече »

promotional_materials_pulsioprint

Представете бизнеса си уверено, като използвате многообразието от продукти, които Пулсио предлага. Научете повече »

Борбата за вниманието на потенциални клиенти се води на всички нива от комуникационния микс на производители и търговци. Научете повече »

box_product_pulsioprint

Независимо от големината на бизнесът и пазарът, на който се развива той, вашите продукти трябва винаги да бъдат в компанията на здрава, удобна за ползване и с перфектен печат опаковка. Научете повече »

„Прекрасно качество, бързо обслужване и доволни клиенти, благодаря ви!“

/Десислава Бацанова, доволен клиент/

СПОРЕД ТЕМАТА

print art book pulsio print

Художествени изображения, каталози за изложби, професионални фотографии… вашите творби заслужават висококачествени печат и подвързване. Научете повече »

print-softcover-books-pulsio-print-240x300

Подчертайте всички достойнства на вашите романи или есета чрез правилния избор на хартия и нюанс, чрез контраста на хартията с плътно черно мастило и с помощта на удобна подвързия и привлекателна корица. Научете повече »

Pechat-na-Detski-Knijki-Shadowed

Превърни чудната си история в детска книжка с твърди или меки корици и зарадвай хиляди деца. Не поставяй граници на въображението си. Научете повече »

print-comics-pulsio-print

Комиксите представляват своеобразен мост между таланта на създателите и страстта, с която многобройните им почитатели колекционират историите в картинки. Научете повече »

travel-guides-printing

Ние можем да печатаме луксозни пътеводители с твърди корици, пътеводители за деца, малки джобни пътеводители, както и такива за пътешественици с по-малък бюджет. Научете повече »

cookbook-printing

Книгите с рецепти трябва да вдъхновяват. Те трябва да въздействат на хората и да ги мотивират да експериментират в кухнята с прилагане на нови идеи за хапване. Научете повече »

Pechat-Medicinska-Literatura

Споделете с желаната от вас аудитория знанията и достиженията си в областта на медицината. Изберете вариант с мека или твърда корица за вашия труд. Научете повече »

print-quality-coffee-table-books

Книги голям формат, богати на висококачествени изображения и с елегантен дизайн, за приятно прекарване на времето вас и вашите гости. Научете повече »

print-manga-book

Поверете вашия проект на нас и ще получите като резултат перфектно качество на печатния продукт, а оттам и чудесно потребителско преживяване за феновете на манга. Научете повече »

Impression-Produits-Qualité-Musée

Знаем колко важна за вашия музей и галерия е визуалната комуникация. Винаги се опитвате да бъдете безупречни в представянето на всеки артист, изложба и … Научете повече »

print-quality-wedding-book

За семействата това е нещо като съкровище и поради тази причина качеството трябва да присъства във всеки един аспект от неговото създаване. Научете повече »

СПОРЕД ОПЦИИТЕ

print-hardcover-luxory-book-book-box-black

Кутията за книги се счита за изключително добро решение, когато книгата, която искате да отпечатате, от една страна трябва да бъде защитена, а от друга… Научете повече »

Pechat-Wire-O-Spirala-54

Книжки, които, разтворени лежат плътно върху масата или се разгъват изцяло около оста си, имат своите предимства в няколко аспекта. Научете повече »

French-flap-book-printing

Крилата /подгъвите/ на една мека корица ще увеличат стойността на книгата, а също така ще донесат допълнителна информация за автора или за съдържанието. Научете повече »

dust-covers-high-quality-print

Една обложка с подходящ дизайн наистина може да направи така, че книгата ви с твърда корица да се отличава. Научете повече »

gilt-fore-edge-of-books-title-web

Можете да изберете да направим за вас златна, сребърна порезка, такава с ефект на мрамор или с цвят по избор. Научете повече »

print-hardcover-die-cut-book

Щанцоването или изрязването в специфична форма на част от корицата ще направи вашата книга наистина уникална. Научете повече »

coilbind

Книговезането със спирала е най-доброто решение за печатни проекти, които изискват максимално разгръщане. Особено популярен при … Научете повече »

Topl-gold-pechat-koritsa-kniga-book

Топлият печат повишава стойността на крайния продукт и подобрява неговата видимост. Той е измежду най-престижните довършителни работи. Научете повече »

Produit-Imprimé-Complexe

Ние можем да ви помогнем със стандартни или потребителски решения, които още не са налични онлайн, но са напълно достъпни. Изберете вида на продукта и ни изпратете заявката си. Наш консултант ще се свърже с вас още същия ден. Научете повече »

Poster-drucken-21

Плакатът е както рекламен, така и художествен материал. Неговото предназначение е да привлече и задържи вниманието на хората, минаващи покрай него. Научете повече »

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Не можете да откриете това което търсите?

Не е нужно да се придържате към стандартни типове продукти. Мислете нестандартно. Ако имате нещо предвид, просто ни попитайте! Пишете ни, или се обадете на някой от нашите търговски представители за повече информация!

Телефон: +359 882 12 57 84
E-mail: sales@pulsioprint.bg