Начало » Продукти » Брошура
брошура печат

Печат на брошури

Брошурата е универсален рекламен материал, позволяващ представянето на продуктите ви по достъпен начин: богат избор на хартии, мастила и покрития и високо качество на печат

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Проучете всички възможности и създайте своя персонализиран проект

Изберете измежду стандартни формати или персонализирайте вашите размери напълно свободно! Благодарение на платформата за онлайн котировки с множество опции, Pulsio Print ви предлага да преминете от простото оценяване на вашия проект и да предложите оригиналност на вашите клиенти!

Стандартни, предварително дефинирани формати:

Джобен формат A6 (105x148mm):

Удобен, лек и следователно перфектен за оптимално разпространение формат. Той е идеален за промотиране на прости и оригинални продукти. Често се използва за рестартиране на продукт или за нова реклама на вече съществуващ такъв. Поради ниската си цена, той ще ви позволи да оптимизирате бюджета си, като намалите разходите си за печат.

Среден формат A5 (148×210 мм):

С него ще придадете стойност на даден качествен продукт. Много приятен за работа, благодарение на малкия си размер, който е незаменим при издигането на имиджа на вашата компания или при разпространението на вашите промоционални оферти. Неустоимо съотношение качество – цена.

Класически формат A4 (210x297mm):

Наричан още формат „списание“, той е идеален за щандове и търговски изложения. Каталог, вътрешен бюлетин, информационно списание, програма, това е най-разпространеният формат за сериозна и всеобхватна комуникация.

Квадратен формат (210 × 210 мм, 150 × 150 мм):

Елегантен, оригинален и в съответствие с вашите търговски цели, този формат е идеален за представяне на художествен проект или за по-изискан начин на изтъкване на вашата марката. И накрая, това ще ви отличи от конкуренцията!

Персонализиран формат:

Благодарение на платформата си за онлайн заявки с множество опции, Pulsio Print ви предлага да оцените по-високо вашия проект и да предложите оригиналност на вашите клиенти. Сега просто трябва да изберете желаните размери, като използвате бутона „опция плюс“, за да превърнете каталозите и дипляните в истински предмети на изкуството! Опитайте!

Хромова, офсетова, дизайнерска… направете обичайния си избор с лекота или бъдете новатори като изберете измежду нашите 438 вида хартии, които са на разположение за персонализиран печат!

Хром Condat:

Идеален за уникални дизайни, в матово или гланцово покритие, този тип хартия абсорбира по-малко мастило и дава усещане за гладкост. Хромът Кондат, използван от Pulsio Print, е произведен в Перигор (Франция) и има отлична обемност от 0.89, което ви дава усещане за дебелина на брошурите и предизвиква положителна реакция у вашите клиентите веднага щом я вземат в ръцете си.

Хром LWC:

Изработена от чисти влакна, тази лека хартия е идеална за вашите вътрешнофирмени брошури или за обемни каталози. Изборът на тази хартия също ви позволява да оптимизирате бюджета си за печат, като същевременно поддържате елегантност и качество.

Офсет Maestro:

Офсетовата хартия винаги е модерна. Безупречно възпроизвеждаща всички цветове и обикновено използвана в бял цвят, тя може да бъде и тонирана, за да даде още повече характер и оригиналност на вашите проекти. Идеална е за комуникация на продукти от висок клас, благодарение на усещането за автентичност, породено от по-малко ярките цветове.

Рециклирана хартия Cyclus:

Направена от 100% рециклирани влакна, тази хартия е съществен елемент от усилието за опазване на околната среда. Ако искате да изградите вашата комуникация на базата на „зелени“ продукти, органични, естествени, уважаващи природата, изберете тази хартия. Тя ще бъде в съвършена хармония с вашите цели и ще впечатли вашите клиенти, благодарение на автентичните си текстури и естествени цветове и тонове. Съществува като офсет и хром.

Рециклиран хром Cyclus print:

Този документ също е част от широката гама рециклирана хартия, която Pulsio Print предлага в подхода си за устойчиво развитие. Естествена, автентична и естетическа, високата непрозрачност ви дава матова повърхност без досадни отблясъци, идеална за печат на текст и изображения с високо качество.

Дизайнерски и артистични хартии:

Тези хартии придават по-голяма стойност на вашите послания, благодарение на усещането, което оставят при докосване! Прозрачни, „леки“ документи, с блясък, метализирани, със зърнисти структури – възможностите са многобройни и със силен творчески компонент. Често се използват за корици на каталози и брошури, те са предназначени за отпечатване на графични творби, художествени снимки или за документи, които искате да се отличават от стандартното!

Разнообразни довършителни работи

Ароматни и текстурни лакове, холограми, пясъчни ефекти, фосфоресциращи или метализирани покрития, 3D релефи – всичко необходимо, за да издигнете качеството на вашите документи до желаната висота и да ги направите по-привлекателни!

Ламинат гланц:

Прозрачно фолио, което защитава вашата хартия и запазва отпечатаните цветове. Този ламинат е най-добрият съюзник на рекламните материали и на брошури, каталози, списания, благодарение на неговия блестящ изглед. По този начин вашите брошури ще бъдат елегантни, лъскави като отпечатани на гланцова хартия.

Ламинат мат:

Незаменим за художествени или луксозни издания, благодарение на неговия елегантен и изискан външен вид, който подчертава яркостта на цветовете и контраста между тях. Това прави вашата хартия водоустойчива и предлага благородно и качествено въздействие върху вашите документи.

Ламинат кадифе (Soft touch):

Сатинирано прозрачно фолио, силно препоръчително за издания в областта на модата, луксозния дизайн, графичното изкуство. То оставя усещане за мекота на допир и дава изискан копринен изглед на вашите документи. Уникална текстура, придаваща визуален и сетивен ефекти, които ще очароват вашите клиенти.

Машинен лак:

Алтернатива на ламината, този невидим лак ви позволява да защитите вашите печатни изделия от проблеми с яркостта на цветовете или от влажност. по-благоприятно на качеството на портфолиото си с течение на времето. В допълнение, лакът прави документите ви по-естетически и същевременно е по-икономично решение в сравнение с ламината.

Селективен лак:

Приложен върху заглавия или части от текстове, към които искате елегантно да привлечете вниманието на читателя, селективният лак ще ги подчертае посредством контраста. Той може да се разглежда и като 5-ти цвят, използван за повишаване качеството на дадена снимка.

Хибриден лак:

Идеален за постигане на елегантен и фин контраст чрез разграничаване на матовите части от гланцовите секции на отпечатания лист! Оригинален начин да привлечете вниманието към най-стойностните детайли на вашето изделие. Тази техника позволява едновременното отпечатване на гланцови и матови части, което спомага за намаляване на времето за производство и подобрява качеството на крайния продукт. Хибридният ефект лак е истински плюс за вашите брошури, книги и луксозни продукти!

За повече възможности вижте „Стандартни покрития и специални ефекти

Подвързия

Шито с телчета:

Наричано още ВШМ (от “влагчно-шевна машина”), то е подходящо за изделия с малък брой страници. Практичен и ефективен, този начин на подвързване позволява лесно четене, защото документът може да бъде отворен на 180 градуса.

Шито със закръглени телчета (ушички):

Тази подвързия е вариант на ВШМ, при който телчетата, скрепяващи страниците не са прави, а закръглени (във формата на гръцката главна буква омега). Това улеснява подреждането на различни брошури в общ класьор. Естетични и икономични, тези два вида подвързии са идеални за вашите търговски и технически брошури, бюлетини за асоциации, програми и др.

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]