Начало » Продукти » Дипляна
дипляна печат

Дипляна

Важни и полезни за работното ви ежедневие. Идеални за офис срещи и презентации. Класическа печатна комуникация – практична и ефикасна!

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Множество удобни формати, в зависимост от броя на гънките

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Проучете всички възможности и създайте своя персонализиран проект

Изберете измежду стандартни формати или персонализирайте вашите размери напълно свободно! Благодарение на платформата за онлайн котировки с множество опции, Pulsio Print ви предлага да преминете от простото оценяване на вашия проект и да предложите оригиналност на вашите клиенти!

Стандартни, предварително дефинирани формати:

Джобен формат A6 (105x148mm):

Удобен, лек и следователно перфектен за оптимално разпространение формат. Той е идеален за промотиране на прости и оригинални продукти. Често се използва за рестартиране на продукт или за нова реклама на вече съществуващ такъв. Поради ниската си цена, той ще ви позволи да оптимизирате бюджета си, като намалите разходите си за печат.

Среден формат A5 (148×210 мм):

С него ще придадете стойност на даден качествен продукт. Много приятен за работа, благодарение на малкия си размер, който е незаменим при издигането на имиджа на вашата компания или при разпространението на вашите промоционални оферти. Неустоимо съотношение качество – цена.

Класически формат A4 (210x297mm):

Наричан още формат „списание“, той е идеален за щандове и търговски изложения. Каталог, вътрешен бюлетин, информационно списание, програма, това е най-разпространеният формат за сериозна и всеобхватна комуникация.

Квадратен формат (210 × 210 мм, 150 × 150 мм):

Елегантен, оригинален и в съответствие с вашите търговски цели, този формат е идеален за представяне на художествен проект или за по-изискан начин на изтъкване на вашата марката. И накрая, това ще ви отличи от конкуренцията!

Персонализиран формат:

Благодарение на платформата си за онлайн заявки с множество опции, Pulsio Print ви предлага да оцените по-високо вашия проект и да предложите оригиналност на вашите клиенти. Сега просто трябва да изберете желаните размери, като използвате бутона „опция плюс“, за да превърнете дипляните в истински предмети на изкуството! Опитайте!

Хромова, офсетова, дизайнерска… направете обичайния си избор с лекота или бъдете новатори като изберете измежду нашите 438 вида хартии, които са на разположение за персонализиран печат!

Хром Condat:

Идеален за уникални дизайни, в матово или гланцово покритие, този тип хартия абсорбира по-малко мастило и дава усещане за гладкост. Хромът Кондат, използван от Pulsio Print, е произведен в Перигор (Франция) и има отлична обемност от 0.89, което ви дава усещане за дебелина на брошурите и предизвиква положителна реакция у вашите клиентите веднага щом я вземат в ръцете си.

Хром LWC:

Изработена от чисти влакна, тази лека хартия е идеална за вашите вътрешнофирмени брошури или за обемни каталози. Изборът на тази хартия също ви позволява да оптимизирате бюджета си за печат, като същевременно поддържате елегантност и качество.

Офсет Maestro:

Офсетовата хартия винаги е модерна. Безупречно възпроизвеждаща всички цветове и обикновено използвана в бял цвят, тя може да бъде и тонирана, за да даде още повече характер и оригиналност на вашите проекти. Идеална е за комуникация на продукти от висок клас, благодарение на усещането за автентичност, породено от по-малко ярките цветове.

Рециклирана хартия Cyclus:

Направена от 100% рециклирани влакна, тази хартия е съществен елемент от усилието за опазване на околната среда. Ако искате да изградите вашата комуникация на базата на „зелени“ продукти, органични, естествени, уважаващи природата, изберете тази хартия. Тя ще бъде в съвършена хармония с вашите цели и ще впечатли вашите клиенти, благодарение на автентичните си текстури и естествени цветове и тонове. Съществува като офсет и хром.

Рециклиран хром Cyclus print:

Този документ също е част от широката гама рециклирана хартия, която Pulsio Print предлага в подхода си за устойчиво развитие. Естествена, автентична и естетическа, високата непрозрачност ви дава матова повърхност без досадни отблясъци, идеална за печат на текст и изображения с високо качество.

Дизайнерски и артистични хартии:

Тези хартии придават по-голяма стойност на вашите послания, благодарение на усещането, което оставят при докосване! Прозрачни, „леки“ документи, с блясък, метализирани, със зърнисти структури – възможностите са многобройни и със силен творчески компонент. Често се използват за корици на каталози и брошури, те са предназначени за отпечатване на графични творби, художествени снимки или за документи, които искате да се отличават от стандартното!

Различни завършвания

Стандартни покрития или специални ефекти. Изборът е ваш! В допълнение към класическите матов и гланцов ламинат, към селективните, машинните, UV гланцови или UV матови версии, изберете желания завършек, като кликнете върху „опции плюс“!

Ламинат кадифе (Soft touch):

Прозрачно пластмасово фолио с „ефект на праскова кожа“ при допир, за по-твърда и по-шик хартия. Качеството на това покритие е неизбежен фактор за постигане на престижен и луксозен вид на каталога, в който сте вложили много творчество. Изкусително, нали?

Селективен обемен лак:

За да изненадате клиентите си и да внесете още повече оригиналност във вашите каталози, изберете опцията селективен обемен лак. Той добавя енергия и жизненост към вашите продукти и създава впечатление за ново обемно измерение на частите, към които се прилага. Идеален за представяне на линия от висококачествени продукти по художествен и иновативен начин.

3D изпъкнал топъл печат:

Известна като „сухо преге“, тази техника възпроизвежда действително триизмерно изображение върху отпечатания лист. Така прави каталозите и луксозните ви продукти по-ефектни, като придава на вашите послания релефност и елегантност. Доверете се на нашия екип от експерти по печата, за да превърнете проектите си в многоизмерна реалност.

Вдлъбнато преге със или без печат:

Много атрактивен и артистичен, този ефект представлява вдлъбнатина в корицата с избрана от вас форма. Той ви позволява да подчертаете текстурата и да предложите елегантна и строга корица, която ще ви отличи от конкуренцията.

Холограмно ламиниране:

Придайте повече стойност на някои детайли от вашият продукт с най-оригиналната техника, която той заслужава. Тази новаторска триизмерна технология може да се приложи към всички видове печат.

Ламиниране със сребърен ефект:

Това изключително по рода си покритие, наречено метализация, се използва от най-известните марки, за да се подобри въздействието на техните документи и тяхната реклама. Елегантна и естетична, тази лесно разпознаваема хартия прави опаковките и документите особено ценни. Бъдете различни, изберете оригиналното!

Блестящ ефект:

благодарение на блясък, смесен с гланц лак, този лак дава ефект! Перфектен за покрива на списания, каталози, кашони, покани, ще подчертае особено вашите документи. Изберете цветовете си, като създадете персонализирана комбинация от пайети, специално разработени за вас!

За повече опции вижте „Стандартни покрития и специални ефекти„.

Вертикално сгъване: листовка за печат 1 вертикална сгъвка

imprimer dépliant 1 pli vertical

При вертикалното сгъване на листа на две се получават 4 страници тип “портрет”. Идеален за кратка и убедителна комуникация.

Хоризонтално сгъване: листовка за печат 1 хоризонтална сгъвка

imprimer dépliant 1 pli horizontal

Тук сгъването е хоризонтално и затова страниците са от „пейзажен“ тип. Централна или отместена сгъвка, създава две крила, които ви позволяват да получите четири страници: две предни и две задни.

Спирално сгъване:

Благодарение на това сгъване можете да получите две до пет крила, сгънати една около друга. Перфектен за прогресивна „тийзър“ комуникация. И когато вашият документ е напълно разгънат, предлагате пред вашите клиенти пълен и хармоничен обзор на вашите услуги и продукти.

Сгъване тип прозорец: разпечатайте прозореца за брошури

imprimer dépliant pliage fenêtre

Както подсказва и името му, сгънатото изделие се състои от три части: две малки отстрани и една голяма – в центъра. Разгъването наподобява отварянето на крилата на прозорец. Незаменимо, ако търсите ефект на изненада за клиентите си, представяйки се динамично и професионално.

Сгъване тип акордеон: папка за сгъване на папки

imprimer dépliant pliage accordéon

Сгъване по формата на буквата Z, което ще повлияе на последователността на четенето на вашия документ и затова е много интересно за оригиналното представяне и структуриране на вашето послание. Книгата ви ще има три части – 6 страници. От вас зависи подредбата им според наличните изображения и информацията, която искате да предадете.

Сгъване тип стълби 3 и 4: отпечатване на флаера сгъваема стълба 3 и 4

imprimer dépliant pliage escalier 3 et 4

Този тип сгъване е много подобен на сгъването тип акордеон с възможност за няколко части и следователно повече страници, необходими за да изложите вашето търговско послание по структуриран но по-ефирен начин.

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]