Начало » Продукти » Флаер
флаер печат

Печат на флаери

Искате да промотирате нов продукт или услуга… флаерът е вашият съюзник в осъществяване на бърза комуникация с потенциалните ви клиенти! Флаерите са най-често използваните рекламни материали, печатат се в големи тиражи и са предназначени за разпространение до голям брой получатели.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Подходящо средство за пощенски мейлинг, разпространение в пощенски кутии или уличен маркетинг

documents

Идеален за популяризиране на събитие или на специална оферта

flash

Голям избор от формати и покрития в зависимост от вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Проучете всички възможности и създайте своя персонализиран проект

Стандартни, предварително дефинирани формати:

Мини формат A7 (74 х 105 мм):

Макар да се нарича мини, вашето съобщение няма да остане незабелязано, ако изберете този професионален формат. Не се колебайте да го използвате двустранно отпечатан, като изберете хартия от 135 до 300 грама. Тогава вашият флаер ще бъде успешен, практичен и разбира се много икономичен.

Джобен формат A6 (105 x 148 мм):

Това е класическият формат за флаери. Незаменим за оптимизиране на бюджета ви за широка дистрибуция. Идеален, когато трябва да напомните за съществуването на дадена услуга или да популяризирате нови и въздействащи продукти. Удобен по размер и тегло, форматът A6 е вашият най-добър партньор, когато започвате нов проект или искате да намалите разходите за печат по други причини.

Среден размер A5 (148 x 210 мм):

Много добро съотношение качество – цена. Този формат е идеален за представяне на качествени продукти или за подобряване на имиджа на марката посредством „елитарна“ комуникация. Лек и удобен за работа, той подсилва ефекта от вашите промоционални оферти представяйки ги по най-качествен начин.

Персонализиран формат:

Благодарение на платформата си за онлайн заявки с множество опции, Pulsio Print ви предлага да оцените по-високо вашия проект и да предложите оригиналност на вашите клиенти. Сега просто трябва да изберете желаните размери, като използвате бутона „опция плюс“, за да превърнете флаерите в истински предмети на изкуството! Опитайте!

Хромова, офсетова, дизайнерска… направете обичайния си избор с лекота или бъдете новатори като изберете измежду нашите 438 вида хартии, които са на разположение за персонализиран печат!

Хром Condat:

Идеален за уникални дизайни, в матово или гланцово покритие, този тип хартия абсорбира по-малко мастило и дава усещане за гладкост. Хромът Кондат, използван от Pulsio Print, е произведен в Перигор (Франция) и има отлична обемност от 0.89, което ви дава усещане за дебелина на брошурите и предизвиква положителна реакция у вашите клиентите веднага щом я вземат в ръцете си.

Хром LWC:

Изработена от чисти влакна, тази лека хартия е идеална за вашите вътрешнофирмени брошури или за обемни каталози. Изборът на тази хартия също ви позволява да оптимизирате бюджета си за печат, като същевременно поддържате елегантност и качество.

Офсет Maestro:

Офсетовата хартия винаги е модерна. Безупречно възпроизвеждаща всички цветове и обикновено използвана в бял цвят, тя може да бъде и тонирана, за да даде още повече характер и оригиналност на вашите проекти. Идеална е за комуникация на продукти от висок клас, благодарение на усещането за автентичност, породено от по-малко ярките цветове.

Рециклирана хартия Cyclus:

Направена от 100% рециклирани влакна, тази хартия е съществен елемент от усилието за опазване на околната среда. Ако искате да изградите вашата комуникация на базата на „зелени“ продукти, органични, естествени, уважаващи природата, изберете тази хартия. Тя ще бъде в съвършена хармония с вашите цели и ще впечатли вашите клиенти, благодарение на автентичните си текстури и естествени цветове и тонове. Съществува като офсет и хром.

Рециклиран хром Cyclus print:

Този документ също е част от широката гама рециклирана хартия, която Pulsio Print предлага в подхода си за устойчиво развитие. Естествена, автентична и естетическа, високата непрозрачност ви дава матова повърхност без досадни отблясъци, идеална за печат на текст и изображения с високо качество.

Разнообразни довършителни работи

Ламинат гланц:

Прозрачно фолио, което защитава вашата хартия и запазва отпечатаните цветове. Този ламинат е най-добрият съюзник на рекламните материали и на брошури, каталози, списания, благодарение на неговия блестящ изглед. 

Ламинат мат:

Незаменим за художествени или луксозни издания, благодарение на неговия елегантен и изискан външен вид, който подчертава яркостта на цветовете и контраста между тях. Това прави вашата хартия водоустойчива и предлага благородно и качествено въздействие върху вашите документи.

Машинен лак:

Алтернатива на ламината, този невидим лак ви позволява да защитите вашите печатни изделия от проблеми с яркостта на цветовете или от влажност. По-благоприятно на качеството на портфолиото си с течение на времето. В допълнение, лакът прави документите ви по-естетически и същевременно е по-икономично решение в сравнение с ламината.

За повече възможности вижте „Стандартни покрития и специални ефекти

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]