Начало » Продукти » Топъл печат

https://pulsioprint.de/kalkulator/buch-softcover/

Топъл печат

Топлият печат, или също познат като „позлатяване“, е една от любимите ни технологии. Защо ли?

Това е метод, подобен на прегето, като тук също се пресова продукта, но с поставяне на тънък лист фолио (златно, сребърно, цветно, холограмно). Чрез топлия печат можем да създадем продукти, които изглеждат по-изискано и по-луксозно. Той може да се прилага върху почти всяка повърхност, тъй като процесът е гъвкав и се адаптира върху различни тъкани, хартия и пластмаса, както гума и кожа, оставяйки след себе си един оригинален продукт, който гарантира „уау“ ефекта.

 

Защо да изберем топлия печат?

Както и при други предмети на изкуството, позлатяването повишава стойността на крайния продукт и подобрява неговата видимост. То е измежду най-престижните довършителни работи. С негова помощт могат да се декорират разнообразни материали като например книги, тефтери, визитки, папки, фирмени артикули и всякакви други печатни материали. Чрез този метод на печат се дава възможност за реализиране на уникални идеи, както и възможност за защита на продукти с така нареченото холограмно фолио.

релефно изображение, познато още като „преге“ (сух печат). Това е технология, при която с предварително изготвено клише се пресова хартията и по този начин се отпечатва изображение или текст. Според вида на клишето и избора за крайния резултат, може да се получи изпъкнал или вдлъбнат отпечатък. Този ефект също носи своето специфично очарование и е популярен сред клиентите, които искат да се отличат с нетрадиционни продукти.

Комбинацията на топъл печат и преге зазилва атрактивността на крайния продукт, увеличавайки впечатлението за качество и продуктово превъзходство.


Свържете се с нас

Топлият печат е отличен начин да рекламирате вашата компания и да достигнете до нови клиенти. Свържете се с нашия предпечатен отдел, който ще ви посъветва за изпълнимостта на вашия проект и най-добрия избор за вас.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Накарайте книгите ви да се открояват

Ч.З.В

 • Какъв е срокът за изпълнение на поръчката?

  Стандартния срок за производство на книги с меки корици е 5-7 работни дни. За книги с твърди корици: 10-12 работни дни. За допълнителни опции по поръчка, като например селективен лак, златна и цветна порезка, преге и топъл печат, обложка, и др. + 3 раб. дни.

 • Това ли е крайната цена или има някакви допълнителни разходи?

  Цената включва всички разходи за производство. Не са включени услуги по заявка: като графичен дизайн, реални проби, бели макети и др.

 • Трябва ли да плащам ДДС?

  Да трябва да плащате ДДС в зависимост от вида на продукта : книги и учебници – 9%, за всички останали издания -20%

 • Кога трябва да платя?

  За първа поръчка на нов клиент изискваме 100% авансово плащане. При следващи поръчки – 50% авансово плащане преди отпечатване и 50% при получаване на готовата поръчка. При подписване на договор при определени условия за гаранция са възможни други срокове на плащане.

 • Предлагате ли индивидуална помощ?

  Да, вие може да се възползвате напълно безплатно от услугите на личен консултант, който да ви помогне да разработите най-добрия си продукт: избор на хартия, размери, тиражи, опаковка, проследяване на производството. Каквато и да е помощ, от която се нуждаете до получаване на готовата поръчка.

 • Проверявате ли файловете преди отпечатване?

  Файловете ви ще бъдат проверени с професионален софтуер, както и ръчно от специалист предпечатна подготовка. Можете също така да се възползвате от един час безплатна помощ за предпечатна подготовка с наш експерт. Получавате файл за одобрение.

 • Предоставяте ли едно копие за проверка преди окончателния проект?

  Да, ще получите безплатно електронно копие. Можете да избирате и от няколко други вида проби.

 • Предоставяте ли услугата "печат по заявка"?

  Да, можем да направим по-голям тираж от вашите книги, за да намалим единичната цена, и да ги изпратим частично или в един екземпляр, когато имате поръчка. Свържете се с вашия консултант за повече информация.

 • Отпечатвате ли персонализирани продукти?

  Да, вие проектирате свой собствен продукт и вашият личен консултант ще ви помогне безплатно да го персонализирате: избор на хартия, формати, покрития,специални ефекти, сравнение на цените на различните тиражи, всичко, което ви е необходимо.

 • Разполагате ли с офис, за да можем да видим вашите продукти?

  Да имаме офис. Можем да ви изпратим и мостри на книги, подобни на вашия проект. Можете също така да поръчате нашия каталог с хартии и специални ефекти, от които да избирате.

 • Имате нужда от повече информация?

  Вижте нашата страница с често задавани въпроси. Можете също така да се свържете с нас тук. Ние сме тук, за да ви помогнем!

 • Моята книга е специална. Отпечатвате ли и книги с нестандартен размер?

  Да, можем да отпечатаме книгата ви в желания от вас размер, стига той да не надвишава лимита на машините ни. Персоналният размер може да бъде отпечатан офсетово или дигитално. Можете също така да изберете хартии, подвързии, специални ефекти.

 • Помагате ли на клиентите да получат ISBN номер?

  За да получите ISBN номер за вашата книга трябва да попълните Регистрационна карта и да я изпратите в Националната агенция за ISBN. На сайта на агенцията ще получите пълна информация. Можем предложим да генерираме безплатен баркод за вашата книга.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!