Начало » Продукти » Топъл печат

https://pulsioprint.de/kalkulator/buch-softcover/

Топъл печат

Топлият печат, или също познат като „позлатяване“, е една от любимите ни технологии. Защо ли?

Това е метод, подобен на прегето, като тук също се пресова продукта, но с поставяне на тънък лист фолио (златно, сребърно, цветно, холограмно). Чрез топлия печат можем да създадем продукти, които изглеждат по-изискано и по-луксозно. Той може да се прилага върху почти всяка повърхност, тъй като процесът е гъвкав и се адаптира върху различни тъкани, хартия и пластмаса, както гума и кожа, оставяйки след себе си един оригинален продукт, който гарантира „уау“ ефекта.

 

Защо да изберем топлия печат?

Както и при други предмети на изкуството, позлатяването повишава стойността на крайния продукт и подобрява неговата видимост. То е измежду най-престижните довършителни работи. С негова помощт могат да се декорират разнообразни материали като например книги, тефтери, визитки, папки, фирмени артикули и всякакви други печатни материали. Чрез този метод на печат се дава възможност за реализиране на уникални идеи, както и възможност за защита на продукти с така нареченото холограмно фолио.

релефно изображение, познато още като „преге“ (сух печат). Това е технология, при която с предварително изготвено клише се пресова хартията и по този начин се отпечатва изображение или текст. Според вида на клишето и избора за крайния резултат, може да се получи изпъкнал или вдлъбнат отпечатък. Този ефект също носи своето специфично очарование и е популярен сред клиентите, които искат да се отличат с нетрадиционни продукти.

Комбинацията на топъл печат и преге зазилва атрактивността на крайния продукт, увеличавайки впечатлението за качество и продуктово превъзходство.


Свържете се с нас

Топлият печат е отличен начин да рекламирате вашата компания и да достигнете до нови клиенти. Свържете се с нашия предпечатен отдел, който ще ви посъветва за изпълнимостта на вашия проект и най-добрия избор за вас.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Печатайте с разум и разпространявайте идеите си!

Доверете ни се, както направиха нашите партньори