Начало » Продукти » Книги с рецепти

Печат на книги с рецепти

Кухнята, храната и готвенето несъмнено заемат основно място в живота на хората. Те формират значителна част от човешките преживявания и спомени – от правенето на торта с мама като деца, до барбекюто с приятели, партитата за рождени дни и романтичните вечери. Да сготвиш за семейството си е друг начин да кажеш “обичам те”. Смисълът в приготвянето на вечеря за парти е да дадеш на гостите прекрасен повод да се забавляват и моменти, които да запомнят.

А професионалното готвене е изкуство, начин на извисиш човека, превръщайки храната му в специално преживяване. Всичко горенаписано ни убеждава защо готварската книга не трябва да бъде скучно и сухо представяне на рецепти. Тя трябва да вдъхновява. Да бъде увлекателно четиво. Да ентусиазира хората да пробват нови рецепти и идеи, да експериментират в кухнята. Да обогатява дните на своите читатели с истински вкусни ястия и щастливи часове, прекарани около масата. А фотографиите в готварската книга трябва да са неустоими и да огладнеете още щом ги погледнете.

Такава книга е повече от необходимо да бъде специална. Трябва да си заслужава да я купиш и да я подариш като ценна вещ, без да изключваме полезното й съдържание.

Технологията на Пулсио Принт за печат прави всеки път перфектни изображения и текст. Цветовете изпъкват и оживяват, черно-белите текстове са наситени и изключително прецизно нанесени върху листа. Огромното разнообразие на печатни хартии с различен обем, с матово или гланцирано покритие, ни дават свобода да създадем всякакъв дизайн за всякаква цел – от дълбоко професионалната кухня до специален подарък за рожден ден. Можем да ви предложим варианти на готварски книги, от които да си изберете.

Подвързаната със спирала книга ще стои стабилно на кухненския плот, докато готвачът приготвя храната. Книгите в голям формат и с твърди корици са луксозно изпълнение, с богати илюстрации и ще бъдат красиво допълнение към дизайнерската ви кухня. Каквото и да е намерението ви за този вид книга, се възползвайте от опита, експертизата и технологиите на Пулсио Принт, за да получите перфектен резултат.

Готварските книги, повече от всички други печатни изделия, имат нужда да са устойчиви. Те се ползват отново и отново, в рамките на цял един живот и дори повече. Затова трябва да се изработват сякаш са вечни. Ние в Пулсио Принт знаем как да изработим една книга така, че тя да издържи на времето – прилагаме устойчиви покрития, включително анти-надраскващо ламиниране и перфектно книговезане. Добавяме специални покрития и към релефните корици и ленти за отметки, за да намирате лесно любимите си рецепти всеки ден.


Можете да сте сигурни, че екипът на Пулсио Принт ще реализира всеки дизайн, който сте избрали специално за вашата книга. Разбира се, на разумна цена.

Изпратете ни запитване и наш служител ще подготви за вас най-добрата оферта за отпечатването на вашата невероятна готварска книга.

Обадете се 0884 21 06 06

sales@pulsioprint.bg