Начало » Продукти » Книги с щанцовани корици

Книги с щанцовани корици

(1) Щанцоването или изрязването в специфична форма на част от корицата ще направи вашата книга наистина уникална, отличаваща се от всяка друга на рафта в книжарницата. Когато говорим за такъв ефект, по-скоро имаме предвид изрязване от част от вътрешността на корица, страници или обложка, отколкото просто изрязване във форма на някоя от страните ѝ. Това ще ви позволи да направите специален дизайн, който ще превърне книгата в произведение на изкуството.

Тази техника най-често се използва при печат на луксозни книги на тема изкуство и детски книги. Тя позволява на читателя буквално да надникне вътре в книгата, сякаш през прозорец, ключалка, специфична декорация, дупка от куршум, животинка или каквото и да е, свързано с тематиката на книгата. Изборът е изцяло ваш. (2) Лазерното изрязване е подобна технология, използвана за постигане на същия ефект, но за още по-прецизни резултати и фин ефект. Това е безконтактен метод за изрязване. Пулсио Принт предлага и двата варианта на изрязване с щанца при печат на книга, в зависимост от проекта, бюджета и предпочитанията ви.

Ако имате някакви въпроси, нашите експерти ще бъдат щастливи да отговорят на тях.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Печатайте с разум и разпространявайте идеите си!

Доверете ни се, както направиха нашите партньори

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]