Начало » Продукти » Арт книги

Печат на арт книги

Художествени изображения, каталози за изложби, професионални фотографии… вашите творби заслужават висококачествени печат и подвързване. Pulsio Print ви предоставя обширна палитра от специални хартии и ефекти – топъл и студен печат, преге, сложни щанци, златна порезка и много други.

Ние ще отпечатаме вашата артистична работа на най-модерната към този момент H-UV офсетова печатна технология, използвана за печат на луксозни арт печатни проекти. Тя ще възпроизведе ярки и достоверни цветове.

Нашата цел е да вдъхнем живот на книгата ви, точно по начина, по който сте си я представяли, като ви съветваме през цялото време, когато се налага да правите избор. Опитът, експертизата и модерните технологии превръщат Пулсио в експерт в производството на печатни проекти с премиум качество.

Когато печатате с нас, вие винаги получавате чудесни цветове. Научете повече за постоянството на цветовете тук.

За да ви уверим в качеството на печат на крайният резултат, ние имаме, специален и проверен времето процес, създаден именно за печат на такива издания. Вие получавате набор от сгънати листа за одобрение преди да се премине към етапа на подвързване, за да направите последна проверка и малки корекции, ако се наложи. Това е услуга, която предлагаме за висок клас печатни и ексклузивни продукти.

Свържете се с нас 0882 12 57 84

sales@pulsioprint.bg