Начало » Продукти » Печат на детски книжки

Печат на детски книжки

Превърни чудната си история в детска книжка с твърди или меки корици и зарадвай хиляди деца. Не поставяй граници на въображението си. Не спирай да мечтаеш и постави текстовете си на страници с най-подходящата хартия, в компанията на изображения с прекрасни наситени и живи цветове, подвързани по възможно най-добрия начин. 

Всяко усещане, което децата възприемат със сетивата си, остава в тях години наред. Ние ще направим така, че вашата история да остане в детските сърца по един специален начин. Заедно с вас ще изберем най-подходящата хартия измежду повече от 430 варианта! 

Ще направим историята специална, като ви дадем възможност да ламинирате детската книжка, поставите селективен лак или топъл печат, или направо да оживее в детските ръце със сухо преге или метализиран ефект. Така тя ще спечели детското сърце не само със чудното съдървание, но и с прекрасна визия. Постави акцент там където трябва и нека героите ти оживеят в ръцете на твоя малък или по-голям читател.

След това ще я подвържем, така че да остане на рафта у дома, докато попадне в ръцете на детето на “детето”.

Ние сме в бизнеса с печата на книги от 15 години и печатаме 10% от изданията във Франция, Белгия и Швейцария. Довериха ни се над 1500 издатели и бизнеси. Няма причина да не ни се доверят и децата, които ще четат вашата книжка.

Ако нямате опит, не се притеснявайте. На всеки етап от поръчката вие ще имате до вас професионалист, готов да отговори на всеки ваш въпрос и разреши всеки ваш проблем.

Ще получите такава цена за печат, която ще ви позволи да поставите конкурентна крайна цена на детската си книжка, така че тя да бъде достъпна за всички дечица.

Обадете се 0882 12 57 84

sales@pulsioprint.bg