Начало » Продукти » Печат на книги и бележници със Wire-O спирала

Pechat-Belejnik-Wire-O-Spirala

Печат на книги и бележници със спирала Wire-O

Книжки, които, разтворени лежат плътно върху масата или се разгъват изцяло около оста си, имат своите предимства в няколко аспекта. Справочници, инструкции за употреба, дневници, презентации, бизнес отчети и готварски книги са много по-удобни за ползване, ако са подвързани с телчета (спирала), тъй като стоят стабилно отворени, докато четете от тях, без да се налага да ги придържате постоянно с ръка.

Подвързването на книга със спирала е, най-кратко казано, събиране на листовете един върху друг, перфориране в единия край и скрепването им един за друг посредством метална спирала.

Висококачествените книги и бележници със спирала могат да се изработят според вашите нужди. Спиралата може да се постави отгоре или отстрани вляво на книгата, в зависимост от това дали ви трябва ландскейп или портретен формат. В Пулсио Принт, освен различни размери спирали, може да избирате и между различни цветове.

Металните спирали се използват еднакво за книги с твърди и меки корици. Също изделието може да бъде така направено, че спиралата може да не се вижда отвън. Освен това позволява да се скрепват различни материали – хартия, картон, ПВЦ и изрезки. За по-луксозна визия, върху спиралата може да се сложи допълнително покритие.

Изберете от разнообразните видове хартии за тялото, а за корицата помислете за ламиниране с цел осигуряване на по-голяма здравина. И не забравяйте, че всички наши книги и бележници със спирала са с великолепно качество и на изключително добра цена. Вижте повече варианти тук.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Накарайте книгите ви да се открояват

Ч.З.В

 • Какъв е срокът за изпълнение на поръчката?

  Стандартния срок за производство на книги с меки корици е 5-7 работни дни. За книги с твърди корици: 10-12 работни дни. За допълнителни опции по поръчка, като например селективен лак, златна и цветна порезка, преге и топъл печат, обложка, и др. + 3 раб. дни.

 • Това ли е крайната цена или има някакви допълнителни разходи?

  Цената включва всички разходи за производство. Не са включени услуги по заявка: като графичен дизайн, реални проби, бели макети и др.

 • Трябва ли да плащам ДДС?

  Да трябва да плащате ДДС в зависимост от вида на продукта : книги и учебници – 9%, за всички останали издания -20%

 • Кога трябва да платя?

  За първа поръчка на нов клиент изискваме 100% авансово плащане. При следващи поръчки – 50% авансово плащане преди отпечатване и 50% при получаване на готовата поръчка. При подписване на договор при определени условия за гаранция са възможни други срокове на плащане.

 • Предлагате ли индивидуална помощ?

  Да, вие може да се възползвате напълно безплатно от услугите на личен консултант, който да ви помогне да разработите най-добрия си продукт: избор на хартия, размери, тиражи, опаковка, проследяване на производството. Каквато и да е помощ, от която се нуждаете до получаване на готовата поръчка.

 • Проверявате ли файловете преди отпечатване?

  Файловете ви ще бъдат проверени с професионален софтуер, както и ръчно от специалист предпечатна подготовка. Можете също така да се възползвате от един час безплатна помощ за предпечатна подготовка с наш експерт. Получавате файл за одобрение.

 • Предоставяте ли едно копие за проверка преди окончателния проект?

  Да, ще получите безплатно електронно копие. Можете да избирате и от няколко други вида проби.

 • Предоставяте ли услугата "печат по заявка"?

  Да, можем да направим по-голям тираж от вашите книги, за да намалим единичната цена, и да ги изпратим частично или в един екземпляр, когато имате поръчка. Свържете се с вашия консултант за повече информация.

 • Отпечатвате ли персонализирани продукти?

  Да, вие проектирате свой собствен продукт и вашият личен консултант ще ви помогне безплатно да го персонализирате: избор на хартия, формати, покрития,специални ефекти, сравнение на цените на различните тиражи, всичко, което ви е необходимо.

 • Разполагате ли с офис, за да можем да видим вашите продукти?

  Да имаме офис. Можем да ви изпратим и мостри на книги, подобни на вашия проект. Можете също така да поръчате нашия каталог с хартии и специални ефекти, от които да избирате.

 • Имате нужда от повече информация?

  Вижте нашата страница с често задавани въпроси. Можете също така да се свържете с нас тук. Ние сме тук, за да ви помогнем!

 • Моята книга е специална. Отпечатвате ли и книги с нестандартен размер?

  Да, можем да отпечатаме книгата ви в желания от вас размер, стига той да не надвишава лимита на машините ни. Персоналният размер може да бъде отпечатан офсетово или дигитално. Можете също така да изберете хартии, подвързии, специални ефекти.

 • Помагате ли на клиентите да получат ISBN номер?

  За да получите ISBN номер за вашата книга трябва да попълните Регистрационна карта и да я изпратите в Националната агенция за ISBN. На сайта на агенцията ще получите пълна информация. Можем предложим да генерираме безплатен баркод за вашата книга.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!