Начало » Продукти » Печат на книги и бележници със Wire-O спирала

Печат на книги и бележници със спирала Wire-O

Книжки, които, разтворени лежат плътно върху масата или се разгъват изцяло около оста си, имат своите предимства в няколко аспекта. Справочници, инструкции за употреба, дневници, презентации, бизнес отчети и готварски книги са много по-удобни за ползване, ако са подвързани с телчета (спирала), тъй като стоят стабилно отворени, докато четете от тях, без да се налага да ги придържате постоянно с ръка.

Подвързването на книга със спирала е, най-кратко казано, събиране на листовете един върху друг, перфориране в единия край и скрепването им един за друг посредством метална спирала.

Висококачествените книги и бележници със спирала могат да се изработят според вашите нужди. Спиралата може да се постави отгоре или отстрани вляво на книгата, в зависимост от това дали ви трябва ландскейп или портретен формат. В Пулсио Принт, освен различни размери спирали, може да избирате и между различни цветове.

Металните спирали се използват еднакво за книги с твърди и меки корици. Също изделието може да бъде така направено, че спиралата може да не се вижда отвън. Освен това позволява да се скрепват различни материали – хартия, картон, ПВЦ и изрезки. За по-луксозна визия, върху спиралата може да се сложи допълнително покритие.

Изберете от разнообразните видове хартии за тялото, а за корицата помислете за ламиниране с цел осигуряване на по-голяма здравина. И не забравяйте, че всички наши книги и бележници със спирала са с великолепно качество и на изключително добра цена. Вижте повече варианти тук.

Обадете ни се +359 882 12 57 84

Пишете ни sales@pulsioprint.bg

Защо да печатате с Pulsio Print?

15 години опит
12% от заглавията във Франция се печатат при нас
30% годишен растеж
97% доволни клиенти
1 200+ взискателни клиенти – издателства, компании, артисти и автори
6 000+ отпечатани заглавия годишно
140 професионалисти работещи за Pulsio Print