Начало » Продукти » Печат на книги и бележници със Wire-O спирала

Pechat-Belejnik-Wire-O-Spirala

Печат на книги и бележници със спирала Wire-O

Книжки, които, разтворени лежат плътно върху масата или се разгъват изцяло около оста си, имат своите предимства в няколко аспекта. Справочници, инструкции за употреба, дневници, презентации, бизнес отчети и готварски книги са много по-удобни за ползване, ако са подвързани с телчета (спирала), тъй като стоят стабилно отворени, докато четете от тях, без да се налага да ги придържате постоянно с ръка.

Подвързването на книга със спирала е, най-кратко казано, събиране на листовете един върху друг, перфориране в единия край и скрепването им един за друг посредством метална спирала.

Висококачествените книги и бележници със спирала могат да се изработят според вашите нужди. Спиралата може да се постави отгоре или отстрани вляво на книгата, в зависимост от това дали ви трябва ландскейп или портретен формат. В Пулсио Принт, освен различни размери спирали, може да избирате и между различни цветове.

Металните спирали се използват еднакво за книги с твърди и меки корици. Също изделието може да бъде така направено, че спиралата може да не се вижда отвън. Освен това позволява да се скрепват различни материали – хартия, картон, ПВЦ и изрезки. За по-луксозна визия, върху спиралата може да се сложи допълнително покритие.

Изберете от разнообразните видове хартии за тялото, а за корицата помислете за ламиниране с цел осигуряване на по-голяма здравина. И не забравяйте, че всички наши книги и бележници със спирала са с великолепно качество и на изключително добра цена. Вижте повече варианти тук.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Печатайте с разум и разпространявайте идеите си!

Доверете ни се, както направиха нашите партньори

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]