Начало » Продукти » Печат на книги с обложки
big size book with a dust wrapper

Печат на книги с обложки

Една обложка с подходящ дизайн наистина може да направи така, че книгата ви с твърда корица да се отличава. Обложките не само защитават корицата на книгата, но и сами по себе си могат да се превърнат в произведение на изкуството. Те могат да се използват за повишаване на маркетинговата стойност на книгата.

С кратко и привлекателно въведение, което да допълни написаното на задната корица и допълнително художествено оформление. Книгата с обложка наистина изглежда професионално и като завършен печатен продукт. А когато има подходящ дизайн и е отпечатана перфектно, добрите продажби ще станат част от ежедневието ѝ.

Пулсио Принт гарантира точно това – висококачествена обложка с екстра добавена стойност. Направете избор измежду няколко различни варианта, вдъхновете се и се свържете с нашите консултанти за допълнителна информация и професионален съвет.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Печатайте с разум и разпространявайте идеите си!

Доверете ни се, както направиха нашите партньори

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]