Начало » Продукти » Печат на луксозни книги

Печат на луксозни книги

Голям формат, богати илюстрации и красив дизайн – това са белезите на луксозната книга. Създадена да впечатлява, тя е удоволствие не само за четене, но и за съзерцаване. Такива книги не се правят, за да бъдат скрити между останалите на рафта за книги. На тях им отива повече да са част от интериора – красив декор, вместо просто печатно изделие. Поставена на точното място във всекидневната или в гостната стая, в лобито или фоайето на хотела, една такава изящно изработена книга може да създаде изцяло ново усещане за комфорт на помещението. Това е и причината, поради която такива книги са перфектният нестандартен подарък.

Затова и луксозната книга е важна част от интериорния дизайн – тя се избира и поставя така, че да привлича вниманието и да задържа интереса на човека, който я забележи и разлисти страниците й. Дали ще е лайфстайл книга, арт колекция или фото книга, когато е перфектно изработена, луксозната книга ни осигурява удоволствието да я разглеждаме, докато чакаме домакина да ни настани или да ни поканят за среща. Луксозното издание винаги може да се превърне в средство за вдъхновение и духовно да задоволи сетивата ни.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Печатайте с разум и разпространявайте идеите си!

Доверете ни се, както направиха нашите партньори

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]