Начало » Продукти » Печат на луксозни книги

Печат на луксозни книги

Голям формат, богати илюстрации и красив дизайн – това са белезите на луксозната книга. Създадена да впечатлява, тя е удоволствие не само за четене, но и за съзерцаване. Такива книги не се правят, за да бъдат скрити между останалите на рафта за книги. На тях им отива повече да са част от интериора – красив декор, вместо просто печатно изделие. Поставена на точното място във всекидневната или в гостната стая, в лобито или фоайето на хотела, една такава изящно изработена книга може да създаде изцяло ново усещане за комфорт на помещението. Това е и причината, поради която такива книги са перфектният нестандартен подарък.

Затова и луксозната книга е важна част от интериорния дизайн – тя се избира и поставя така, че да привлича вниманието и да задържа интереса на човека, който я забележи и разлисти страниците й. Дали ще е лайфстайл книга, арт колекция или фото книга, когато е перфектно изработена, луксозната книга ни осигурява удоволствието да я разглеждаме, докато чакаме домакина да ни настани или да ни поканят за среща. Луксозното издание винаги може да се превърне в средство за вдъхновение и духовно да задоволи сетивата ни.

За да се постигне всичко това, първокласният дизайн и качественото му изпълнение са от съществено значение. Снимките и текстът в книгата трябва да са представени по артистичен начин, който грабва окото, а самото изделие да е физически приятно и нежно на допир. Всичко в тази книга трябва да е разточително – цветна, твърда и гладка корица, 3D ефекти – релеф, ламиниране, оригинални и привличащи вниманието шрифтове, рисунки с изключително качество – от класическото изобразително изкуство до лъскавите минималистични графики.

Луксозната книга трябва да отговаря на най-високите стандарти на дизайн и печат и точно тук е ролята на експертите на Пулсио Принт – да осигурят това качество и професионализъм за постигане на перфектния резултат.

Луксозните книги са специалитет на Пулсио – в Европа сме известни с майсторски изработените печатни изделия. Печатните машини на Пулсио за H-UV офсетов печат постигат перфектно и непрекъснато цветопредаване, дори и при най-малкия детайл. Пулсио използва първокачествени хартии и картони, за да превърне вашите снимки, рисунки, графики и текст в пленителни и будещи възхищение творчески колекции. При това може да избирате дали да се представите на гланцирана или матова хартия, и дали дизайнът да се разположи върху една или върху две страници.

Висококачествените подвързии са следваща стъпка към първокласния продукт. А специалните покрития като релеф и позлата, покритие с фолио и щанцоване – дело на майсторите на Пулсио – гарантирано ще накарат изделието да заблести във всяка стая, придавайки й стил и елегантност.

Изберете от широк спектър луксозни екстри като платнена или кожена подвързия, хартиена обложка, лента за отмятане (книгоразделител), печат с порезка (оцветени краища) и дори рекламни калъфчета.

Направете своята книга уникална по размер и цвят – така, както вие я искате. Споделете с нас визията си и нашите експерти ще й вдъхнат живот и ще я направят реалност. Освен всичко, сме отдадени на мисията да ви предложим най-добра цена за този перфекционизъм. Изпратете ни запитване!

Обадете се 0884 21 06 06

sales@pulsioprint.bg

Обадете се 0884 21 06 06

sales@pulsioprint.bg