Печат на сватбени албуми

Сватбеният ден е най-специалния в живота ви. Всички скъпи на булката хора са тук, за да я видят. Някои са членове на семейството, които не е виждала с години. Младоженецът се е издокарал, изглежда нервен и горд, а кумът и шаферът се стараят да изглеждат невъзмутими. След самото бракосъчетание развълнуваната двойка разговаря с всички, следват тържество, подаръци, торта… Всичко това минава толкова бързо, сякаш е сън. И точно затова сватбените албуми са изключително важни. Този ден, на фона на всички останали, трябва да се запамети, и един красиво изпипан дизайнерски сватбен албум ще пази тези спомени вечно. Такъв албум е като страхотен подарък и благодарност към всички приятели и любими хора, които са споделили този прекрасен ден с вас.

Сватбеният албум трябва да бъде така изработен, че да издържи вечно – като нещо, което се предава по наследство. Той се съхранява в семейната съкровищница и никаква част от него не трябва да отстъпва по качество. Ние, в Пулсио Принт сме известни с първокласните си проекти на фото албуми, с изящната топ изработка на нашите майстори и възможно най-качествените подвързия и печат. Печатаме албумите на световно известните Art Galleries and Museums.

Сватбеният албум, повече от всяко друго печатно изделие, трябва да изглежда красиво. Булката трябва да сияе на снимката, точно както е и в действителност. Всеки цвят да е разкошен и всеки детайл да е изпипан до съвършенство. Възможностите на нашата ултра модерна и топ професионална H-UV принтираща машина са гаранция за постигане на изключително качество и точност на цветопредаването и безупречност до най-малкия детайл. Предлагаме широка гама от над 430 вида първокласна хартия за печат, произведена в най-добрите фабрики в Европа. Имате отличен избор на хартии за корица и тяло, мат или гланц, тежка и по-лека, на специални дизайнерски и крафт хартии. За всичко може да разчитате на професионалните съвети на нашия екип, които ще ви помогнат да направите най-добрият избор и той да отива на собствения ви стил.

Както вече казахме, за да устои на времето, вашият сватбен албум трябва да е изработен без компромис по отношение на качеството и тук важна роля играят подвързването и финалните щрихи на изделието, които осигуряват продължителността на живота му. И най-вече съхраняват съкровенните ви спомени от този паметен ден. Тук избирате между специалните дизайнерски покрития – позлата, релефна корица, покритие с фолио, лакиране, оцветяване на краищата (печат с порезка), крафт подвързии и хартии, лазерно гравиране или щанцоване – всеки един от тези ефекти ще открои вас и вашите съкровени моменти от този ден.

Сватбеният ви албум трябва перфектно да си подхожда с вашата индивидуалност. Затова изборът на формат (портрет, ландскейп или квадрат), на корици – твърди или меки, на вид изделие – луксозна арт визия или класически фотоалбум, и на специален картонен калъф или кутия, ще заявят пред останалите вашият стил и характер.

Ако искате още повече да се откроите, може да добавите елегантност към визията на албума си с корица от кожа, плат или велур и да го облечете в златна или релефна обложка. Допълнителните подаръчни панделки и книгоразделители внасят стил, особено ако сте решили да подарите копия от албума на семейство и приятели.

Каквото и да изберете за своя сватбен албум Пулсио Принт може да превърне мечтата ви в реалност. Имаме опита, технологиите и страст за постигане на съвършенство в работата. И сме решени на ви предоставим това съвършенство на разумна цена. Изпратете ни запитване!

Обадете се 0884 21 06 06

sales@pulsioprint.bg

Обадете се 0884 21 06 06

sales@pulsioprint.bg