Начало » Продукти » Печатни продукти с музейно качество

Museums-And-Galleries

С кого работим:

Музеи: Louvre, Pompidou, Maillol, Cocteau, Quai Branly…

Галерии: Celal, Brugier-Rigail, Wallworks, Bach Brussels, Arichi, Michel Rein, rue Visconti, Hayward Gallery London…

Издатели: Acte sud, Presses du réel, Parimagine, Paris-Experiment, Book Storming

Печатни продукти с музейно качество

Знаем колко важна за вашия музей и галерия е визуалната комуникация. Винаги се опитвате да бъдете безупречни в представянето на всеки артист, изложба и арт инсталация. И ние също.

Само така бихте могли да: внушите на посетители и клиенти усещанията и мислите на авторите – художници и скулптури; да предадете духа на епохата, в която се е случило запомнящо се историческо събитие; да разкажете за живота на Земята преди 100-ци, даже хиляди години, с впечатляващи археологически находки; да демонстрирате достиженията на най-съвременните технологии и да загатнете за това какво ни очаква в близко и далечно бъдеще; да разкажете за живтонинския свят преди и сега; да споделите визуално за велики битки по суша, въздух и море.

Kомуникирайте всяко следващото събитие с пълноцветен плакат и/или флаери. Представете наистина специалните експозиции с впечатляващ каталог, отпечатан на луксозна хартия. Не забравяйте да почетете най-големите таланти в класическото и съвременно изкуство, великите исторически личности и събития с луксозно книжно издание с твърда корица, облечена в платно с приложени върху него преге и топъл печат. Придайте класа книжно тяло със златна порезка, покритие или друг специален ефект.

Ще отпечатим вашите изделия с изключително качество на възпроизведените цветове на една от най-използваните технологии за печат на луксозни и престижни изданияKomori HUV. Когато се налага ние ще изработим комплексен продукт или ще извършим ръчна работа, която да улесни вас и да изненада вашите партньори и клиенти.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Накарайте книгите ви да се открояват

Ч.З.В

 • Какъв е срокът за изпълнение на поръчката?

  Стандартния срок за производство на книги с меки корици е 5-7 работни дни. За книги с твърди корици: 10-12 работни дни. За допълнителни опции по поръчка, като например селективен лак, златна и цветна порезка, преге и топъл печат, обложка, и др. + 3 раб. дни.

 • Това ли е крайната цена или има някакви допълнителни разходи?

  Цената включва всички разходи за производство. Не са включени услуги по заявка: като графичен дизайн, реални проби, бели макети и др.

 • Трябва ли да плащам ДДС?

  Да трябва да плащате ДДС в зависимост от вида на продукта : книги и учебници – 9%, за всички останали издания -20%

 • Кога трябва да платя?

  За първа поръчка на нов клиент изискваме 100% авансово плащане. При следващи поръчки – 50% авансово плащане преди отпечатване и 50% при получаване на готовата поръчка. При подписване на договор при определени условия за гаранция са възможни други срокове на плащане.

 • Предлагате ли индивидуална помощ?

  Да, вие може да се възползвате напълно безплатно от услугите на личен консултант, който да ви помогне да разработите най-добрия си продукт: избор на хартия, размери, тиражи, опаковка, проследяване на производството. Каквато и да е помощ, от която се нуждаете до получаване на готовата поръчка.

 • Проверявате ли файловете преди отпечатване?

  Файловете ви ще бъдат проверени с професионален софтуер, както и ръчно от специалист предпечатна подготовка. Можете също така да се възползвате от един час безплатна помощ за предпечатна подготовка с наш експерт. Получавате файл за одобрение.

 • Предоставяте ли едно копие за проверка преди окончателния проект?

  Да, ще получите безплатно електронно копие. Можете да избирате и от няколко други вида проби.

 • Предоставяте ли услугата "печат по заявка"?

  Да, можем да направим по-голям тираж от вашите книги, за да намалим единичната цена, и да ги изпратим частично или в един екземпляр, когато имате поръчка. Свържете се с вашия консултант за повече информация.

 • Отпечатвате ли персонализирани продукти?

  Да, вие проектирате свой собствен продукт и вашият личен консултант ще ви помогне безплатно да го персонализирате: избор на хартия, формати, покрития,специални ефекти, сравнение на цените на различните тиражи, всичко, което ви е необходимо.

 • Разполагате ли с офис, за да можем да видим вашите продукти?

  Да имаме офис. Можем да ви изпратим и мостри на книги, подобни на вашия проект. Можете също така да поръчате нашия каталог с хартии и специални ефекти, от които да избирате.

 • Имате нужда от повече информация?

  Вижте нашата страница с често задавани въпроси. Можете също така да се свържете с нас тук. Ние сме тук, за да ви помогнем!

 • Моята книга е специална. Отпечатвате ли и книги с нестандартен размер?

  Да, можем да отпечатаме книгата ви в желания от вас размер, стига той да не надвишава лимита на машините ни. Персоналният размер може да бъде отпечатан офсетово или дигитално. Можете също така да изберете хартии, подвързии, специални ефекти.

 • Помагате ли на клиентите да получат ISBN номер?

  За да получите ISBN номер за вашата книга трябва да попълните Регистрационна карта и да я изпратите в Националната агенция за ISBN. На сайта на агенцията ще получите пълна информация. Можем предложим да генерираме безплатен баркод за вашата книга.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!