Начало » Продукти » Печатни продукти с музейно качество

Museums-And-Galleries

С кого работим:

Музеи: Louvre, Pompidou, Maillol, Cocteau, Quai Branly…

Галерии: Celal, Brugier-Rigail, Wallworks, Bach Brussels, Arichi, Michel Rein, rue Visconti, Hayward Gallery London…

Издатели: Acte sud, Presses du réel, Parimagine, Paris-Experiment, Book Storming

Печатни продукти с музейно качество


Знаем колко важна за вашия музей и галерия е визуалната комуникация. Винаги се опитвате да бъдете безупречни в представянето на всеки артист, изложба и арт инсталация. И ние също.

Само така бихте могли да: внушите на посетители и клиенти усещанията и мислите на авторите – художници и скулптури; да предадете духа на епохата, в която се е случило запомнящо се историческо събитие; да разкажете за живота на Земята преди 100-ци, даже хиляди години, с впечатляващи археологически находки; да демонстрирате достиженията на най-съвременните технологии и да загатнете за това какво ни очаква в близко и далечно бъдеще; да разкажете за живтонинския свят преди и сега; да споделите визуално за велики битки по суша, въздух и море.

Kомуникирайте всяко следващото събитие с пълноцветен плакат и/или флаери. Представете наистина специалните експозиции с впечатляващ каталог, отпечатан на луксозна хартия. Не забравяйте да почетете най-големите таланти в класическото и съвременно изкуство, великите исторически личности и събития с луксозно книжно издание с твърда корица, облечена в платно с приложени върху него преге и топъл печат. Придайте класа книжно тяло със златна порезка, покритие или друг специален ефект.

Ще отпечатим вашите изделия с изключително качество на възпроизведените цветове на една от най-използваните технологии за печат на луксозни и престижни изданияKomori HUV. Когато се налага ние ще изработим комплексен продукт или ще извършим ръчна работа, която да улесни вас и да изненада вашите партньори и клиенти.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Печатайте с разум и разпространявайте идеите си!

Доверете ни се, както направиха нашите партньори

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]