Начало » Продукти » Персонализирани тефтери

Персонализирани тефтери

Персонализираните тефтери са перфектният подарък за вашите клиенти, служители или партньори. Визуалната идентичност и включващите елементи са неизменна част от фирмената комуникация. Чрез дизайна издавате ценностите и същността зад които стоите и обвързвате емоционално клиента. Във времето това се запечатва в съзнанието на потребителя и осигурява доверие и лесно разпознаване.

 

Пулсио Принт предлага широка гама от стилове и подвързване. Налични са всички международни формати хартия. A4, A5, Letter и междинните формати като B5, A6 и A7 са идеални за джобни бележници и тефтери.


Можете да избирате между различни видове подвързване – шито с телчета, лепено, термолепено, концево шиене или спирала. Скрепването може да бъде отгоре или отстрани вляво на книгата, в зависимост от това дали ви трябва ландскейп или портретен формат. Корицата може да бъде тънка или дебела, а за по-луксозна визия, върху нея може да се сложи допълнително покритие.


Пулсио Принт ви дава възможност да персонализирате вашия тефтер на 100%. Всички наши тефтери и бележници са с великолепно качество и на изключително добра цена. Те са отпечатани в богати и дръзки цветове и се отличават с нотка на лукс благодарение на безупречния вид, който осигуряваме.

Защо да изберете персонализиран тефтер?

Ето някои от предимствата за вашия бизнес:

1. Маркетингов инструмент, който осигурява непрекъсната реклама;
2. Актив на разумна цена;
3. Полезен и практичен;
4. Уникален продукт отговарящ на вашите нужди и вкусове;
5. Предлага се в еко версия.

Можете да персонализирате вашия тефтер както пожелаете. Съществуват множество техники за печат, като например ситопечат, горещо щамповане или преге, които ще ви помогнат да създадете един уникален продукт.

Свържете се с нас

Имате страхотна идея и се нуждаете от помощ за да я осъществите? Свържете се с един от нашите талантливи графични експерти и ние ще бъдем до вас във всяка стъпка от пътя, от концепцията до финалния продукт.

Обадете ни се +359 882 12 57 84

Пишете ни sales@pulsioprint.bg