Начало » Продукти » Персонализирани тефтери

Персонализирани тефтери

Персонализираните тефтери са перфектният подарък за вашите клиенти, служители или партньори. Визуалната идентичност и включващите елементи са неизменна част от фирмената комуникация. Чрез дизайна издавате ценностите и същността зад които стоите и обвързвате емоционално клиента. Във времето това се запечатва в съзнанието на потребителя и осигурява доверие и лесно разпознаване.

 

Пулсио Принт предлага широка гама от стилове и подвързване. Налични са всички международни формати хартия. A4, A5, Letter и междинните формати като B5, A6 и A7 са идеални за джобни бележници и тефтери.


Можете да избирате между различни видове подвързване – шито с телчета, лепено, термолепено, концево шиене или спирала. Скрепването може да бъде отгоре или отстрани вляво на книгата, в зависимост от това дали ви трябва ландскейп или портретен формат. Корицата може да бъде тънка или дебела, а за по-луксозна визия, върху нея може да се сложи допълнително покритие.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Печатайте с разум и разпространявайте идеите си!

Доверете ни се, както направиха нашите партньори

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]