Печат на плакати

Плакатът е както рекламен, така и художествен материал. Неговият печат е едностранен, тъй като плакатът обикновено е предназначен за статично позициониране с цел популяризиране на събития или промоции. Неговото предназначение е да привлече и задържи вниманието на хората, минаващи покрай него.

Начало » Продукти » Плакат

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Идеален за представяне на дадено събитие

flash

Голям избор от формати според вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

Произведения

Проучете всички възможности и създайте своя персонализиран проект

Стандартни, предварително дефинирани формати:

A4 (210 x 297 мм):

Наричан още формат “списание”, A4 е идеален за щандове и търговски изложения. Плакат, списание, вътрешен бюлетин, информационно издание, програма – това е най-популярният формат за сериозна и ефективна комуникация.

A3 (210 x 297 мм):

Това е така нареченият “среден” формат, който е много полезен за отпечатване на афиши, постери и планове. Ако чрез вашите плакати искате да предоставите повече информация по ефирен и все пак структуриран начин, изберете този формат!

A2 (420 х 594 мм):

Идеален за разгласа на творческите ви проекти, концерти, вернисажи, изложби. Добре видим от разстояние, това е третият по големина хартиен формат за професионално представяне на вашите концепции и творби.

A1 (594 x 841 мм):

Наричан още формат “постер”, той подчертава вашите визуални криейтиви. Широко използвани за изложби на художествени фотографии, театрални плакати, кино, както и за представяне на продажби и промоции на магазини и супермаркети. Добрата му видимост ви гарантира ефективността!

A0 (841 х 1189 мм):

Известен като най-големият формат за печат с обща площ от 1 кв. м., A0 е идеален за събития и търговски изложения за поставяне на акцент върху вашите плакати, винили, какемонo, рула и други.

Изберете по-дебели хромови хартии, започващи от 150 грама.

Хром Condat:

Идеален за уникални дизайни, в матово или гланцово покритие, този тип хартия абсорбира по-малко мастило и дава усещане за гладкост. Хромът Кондат, използван от Pulsio Print, е произведен в Перигор (Франция) и има отлична обемност от 0.89, което ви дава усещане за дебелина на брошурите и предизвиква положителна реакция у вашите клиентите веднага щом я вземат в ръцете си.

Хром LWC:

Изработена от чисти влакна, тази лека хартия е идеална за вашите вътрешнофирмени брошури или за обемни каталози. Изборът на тази хартия също ви позволява да оптимизирате бюджета си за печат, като същевременно поддържате елегантност и качество.

Офсет Maestro:

Офсетовата хартия винаги е модерна. Безупречно възпроизвеждаща всички цветове и обикновено използвана в бял цвят, тя може да бъде и тонирана, за да даде още повече характер и оригиналност на вашите проекти. Идеална е за комуникация на продукти от висок клас, благодарение на усещането за автентичност, породено от по-малко ярките цветове.

Рециклирана хартия Cyclus:

Направена от 100% рециклирани влакна, тази хартия е съществен елемент от усилието за опазване на околната среда. Ако искате да изградите вашата комуникация на базата на “зелени” продукти, органични, естествени, уважаващи природата, изберете тази хартия. Тя ще бъде в съвършена хармония с вашите цели и ще впечатли вашите клиенти, благодарение на автентичните си текстури и естествени цветове и тонове. Съществува като офсет и хром.

Разнообразни довършителни работи

Ароматни и текстурни лакове, холограми, пясъчни ефекти, фосфоресциращи или метализирани покрития, 3D релефи – всичко необходимо, за да издигнете качеството на вашите документи до желаната висота и да ги направите по-привлекателни!

Ламинат гланц:

Прозрачно фолио, което защитава вашата хартия и запазва отпечатаните цветове. Този ламинат е най-добрият съюзник на рекламните материали и на брошури, каталози, списания, благодарение на неговия блестящ изглед. По този начин вашите брошури ще бъдат елегантни, лъскави като отпечатани на гланцова хартия.

Ламинат мат:

Незаменим за художествени или луксозни издания, благодарение на неговия елегантен и изискан външен вид, който подчертава яркостта на цветовете и контраста между тях. Това прави вашата хартия водоустойчива и предлага благородно и качествено въздействие върху вашите документи.

Ламинат кадифе (Soft touch):

Сатинирано прозрачно фолио, силно препоръчително за издания в областта на модата, луксозния дизайн, графичното изкуство. То оставя усещане за мекота на допир и дава изискан копринен изглед на вашите документи. Уникална текстура, придаваща визуален и сетивен ефекти, които ще очароват вашите клиенти.

Машинен лак:

Алтернатива на ламината, този невидим лак ви позволява да защитите вашите печатни изделия от проблеми с яркостта на цветовете или от влажност. по-благоприятно на качеството на портфолиото си с течение на времето. В допълнение, лакът прави документите ви по-естетически и същевременно е по-икономично решение в сравнение с ламината.

Селективен лак:

Приложен върху заглавия или части от текстове, към които искате елегантно да привлечете вниманието на читателя, селективният лак ще ги подчертае посредством контраста. Той може да се разглежда и като 5-ти цвят, използван за повишаване качеството на дадена снимка.

Хибриден лак:

Идеален за постигане на елегантен и фин контраст чрез разграничаване на матовите части от гланцовите секции на отпечатания лист! Оригинален начин да привлечете вниманието към най-стойностните детайли на вашето изделие. Тази техника позволява едновременното отпечатване на гланцови и матови части, което спомага за намаляване на времето за производство и подобрява качеството на крайния продукт. Хибридният ефект лак е истински плюс за вашите брошури, книги и луксозни продукти!

За повече възможности вижте “Стандартни покрития и специални ефекти