Начало » Продукти » Плакат
плакат печат

Печат на плакати

Плакатът е както рекламен, така и художествен материал. Неговият печат е едностранен, тъй като плакатът обикновено е предназначен за статично позициониране с цел популяризиране на събития или промоции. Неговото предназначение е да привлече и задържи вниманието на хората, минаващи покрай него.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Идеален за представяне на дадено събитие

flash

Голям избор от формати според вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Печатано при нас

Проучете всички възможности и създайте своя персонализиран проект

Стандартни, предварително дефинирани формати:

A4 (210 x 297 мм):

Наричан още формат „списание“, A4 е идеален за щандове и търговски изложения. Плакат, списание, вътрешен бюлетин, информационно издание, програма – това е най-популярният формат за сериозна и ефективна комуникация.

A3 (210 x 297 мм):

Това е така нареченият “среден” формат, който е много полезен за отпечатване на афиши, постери и планове. Ако чрез вашите плакати искате да предоставите повече информация по ефирен и все пак структуриран начин, изберете този формат!

A2 (420 х 594 мм):

Идеален за разгласа на творческите ви проекти, концерти, вернисажи, изложби. Добре видим от разстояние, това е третият по големина хартиен формат за професионално представяне на вашите концепции и творби.

A1 (594 x 841 мм):

Наричан още формат “постер”, той подчертава вашите визуални криейтиви. Широко използвани за изложби на художествени фотографии, театрални плакати, кино, както и за представяне на продажби и промоции на магазини и супермаркети. Добрата му видимост ви гарантира ефективността!

A0 (841 х 1189 мм):

Известен като най-големият формат за печат с обща площ от 1 кв. м., A0 е идеален за събития и търговски изложения за поставяне на акцент върху вашите плакати, винили, какемонo, рула и други.

Изберете по-дебели хромови хартии, започващи от 150 грама.

Хром Condat:

Идеален за уникални дизайни, в матово или гланцово покритие, този тип хартия абсорбира по-малко мастило и дава усещане за гладкост. Хромът Кондат, използван от Pulsio Print, е произведен в Перигор (Франция) и има отлична обемност от 0.89, което ви дава усещане за дебелина на брошурите и предизвиква положителна реакция у вашите клиентите веднага щом я вземат в ръцете си.

Хром LWC:

Изработена от чисти влакна, тази лека хартия е идеална за вашите вътрешнофирмени брошури или за обемни каталози. Изборът на тази хартия също ви позволява да оптимизирате бюджета си за печат, като същевременно поддържате елегантност и качество.

Офсет Maestro:

Офсетовата хартия винаги е модерна. Безупречно възпроизвеждаща всички цветове и обикновено използвана в бял цвят, тя може да бъде и тонирана, за да даде още повече характер и оригиналност на вашите проекти. Идеална е за комуникация на продукти от висок клас, благодарение на усещането за автентичност, породено от по-малко ярките цветове.

Рециклирана хартия Cyclus:

Направена от 100% рециклирани влакна, тази хартия е съществен елемент от усилието за опазване на околната среда. Ако искате да изградите вашата комуникация на базата на „зелени“ продукти, органични, естествени, уважаващи природата, изберете тази хартия. Тя ще бъде в съвършена хармония с вашите цели и ще впечатли вашите клиенти, благодарение на автентичните си текстури и естествени цветове и тонове. Съществува като офсет и хром.

Разнообразни довършителни работи

Ароматни и текстурни лакове, холограми, пясъчни ефекти, фосфоресциращи или метализирани покрития, 3D релефи – всичко необходимо, за да издигнете качеството на вашите документи до желаната висота и да ги направите по-привлекателни!

Ламинат гланц:

Прозрачно фолио, което защитава вашата хартия и запазва отпечатаните цветове. Този ламинат е най-добрият съюзник на рекламните материали и на брошури, каталози, списания, благодарение на неговия блестящ изглед. По този начин вашите брошури ще бъдат елегантни, лъскави като отпечатани на гланцова хартия.

Ламинат мат:

Незаменим за художествени или луксозни издания, благодарение на неговия елегантен и изискан външен вид, който подчертава яркостта на цветовете и контраста между тях. Това прави вашата хартия водоустойчива и предлага благородно и качествено въздействие върху вашите документи.

Ламинат кадифе (Soft touch):

Сатинирано прозрачно фолио, силно препоръчително за издания в областта на модата, луксозния дизайн, графичното изкуство. То оставя усещане за мекота на допир и дава изискан копринен изглед на вашите документи. Уникална текстура, придаваща визуален и сетивен ефекти, които ще очароват вашите клиенти.

Машинен лак:

Алтернатива на ламината, този невидим лак ви позволява да защитите вашите печатни изделия от проблеми с яркостта на цветовете или от влажност. по-благоприятно на качеството на портфолиото си с течение на времето. В допълнение, лакът прави документите ви по-естетически и същевременно е по-икономично решение в сравнение с ламината.

Селективен лак:

Приложен върху заглавия или части от текстове, към които искате елегантно да привлечете вниманието на читателя, селективният лак ще ги подчертае посредством контраста. Той може да се разглежда и като 5-ти цвят, използван за повишаване качеството на дадена снимка.

Хибриден лак:

Идеален за постигане на елегантен и фин контраст чрез разграничаване на матовите части от гланцовите секции на отпечатания лист! Оригинален начин да привлечете вниманието към най-стойностните детайли на вашето изделие. Тази техника позволява едновременното отпечатване на гланцови и матови части, което спомага за намаляване на времето за производство и подобрява качеството на крайния продукт. Хибридният ефект лак е истински плюс за вашите брошури, книги и луксозни продукти!

За повече възможности вижте „Стандартни покрития и специални ефекти

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]