Печат на романи и есета

Начало » Продукти » Романи и есета

Подчертайте всички достойнства на вашите романи или есета чрез правилния избор на хартия и нюанс, чрез контраста на хартията с плътно черно мастило и с помощта на удобна подвързия и привлекателна корица. Pulsio Print се грижи и за най-малката подробност, за да подари на читателите ви невероятно усещане при допира с вашите творби.

truck

Експресно производство и доставка дори при сложни проекти

documents

Налични са 438 вида хартии, които ще представят вашето произведение по изключителен начин

flash

Голям избор на формати, подвързии и оформления, които отговарят на вашите нужди

cash

Конкурентни цени

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

Произведения

Проучете всички възможности и създайте своя персонализиран проект

Изберете измежду стандартни формати или персонализирайте вашите размери напълно свободно! Благодарение на платформата за онлайн котировки с множество опции, Pulsio Print ви предлага да преминете от простото оценяване на вашия проект и да предложите оригиналност на вашите клиенти!

Стандартни, предварително дефинирани формати:

Джобен формат A6 (105x148mm):

Удобен, лек и следователно перфектен за оптимално разпространение формат. Той е идеален за промотиране на прости и оригинални продукти. Често се използва за рестартиране на продукт или за нова реклама на вече съществуващ такъв. Поради ниската си цена, той ще ви позволи да оптимизирате бюджета си, като намалите разходите си за печат.

Класически формат A5 (148×210 мм):

С него ще придадете стойност на даден качествен продукт. Много приятен за работа, благодарение на малкия си размер, който е незаменим при издигането на имиджа на вашата компания или при разпространението на вашите промоционални оферти. Неустоимо съотношение качество – цена.

Класически голям формат (165 x 240 мм):

Напълно подходящ за книги с голям брой страници. Идеален за вашите образователни и научни издания.

Формат A4 (210x297mm):

Наричан още формат „списание“, той е идеален за щандове и търговски изложения. Каталог, вътрешен бюлетин, информационно списание, програма, това е най-разпространеният формат за сериозна и всеобхватна комуникация.

Квадратен формат (210 × 210 мм, 150 × 150 мм):

Елегантен, оригинален и в съответствие с вашите търговски цели, този формат е идеален за представяне на художествен проект или за по-изискан начин на изтъкване на вашата марката. И накрая, това ще ви отличи от конкуренцията!

Персонализиран формат:

Благодарение на платформата си за онлайн заявки с множество опции, Pulsio Print ви предлага да оцените по-високо вашия проект и да предложите оригиналност на вашите клиенти. Сега просто трябва да изберете желаните размери, като използвате бутона „опция плюс“, за да превърнете каталозите и дипляните в истински предмети на изкуството! Опитайте!

Хромова, офсетова, дизайнерска… направете обичайния си избор с лекота или бъдете новатори като изберете измежду нашите 438 вида хартии, които са на разположение за персонализиран печат!

Обемна хартия:

Създаден специално за книгоиздаване, този тип хартия има изключителна обемност, придаваща дебелина и лекота на вашата книга. Тези хартии изглеждат по-грубо от офсетните или хромовите и имат висок капацитет за абсорбиране на мастилото. Поради това, обикновено се препоръчват за черен текст. Отпечатването на снимки или илюстрации остава възможно, ако желаете да получите по-малко бляскави изображения, на глед по-стари и традиционни; като за тази цел се препоръчва да изберете измежду премиум категориите с по-висок грамаж.
Обемните хартии съществуват в множество нюанси и степени на качество: с дървесина в кремаво, с леки следи от дървесина в естествено бяло или в нюанс на слонова кост, ии без никакви следи от дървесина.

Нашите премиум обемни хартии:

Произведени в един от най-старите хартиени фабрики в Европа (на фирмата Залцер в Санкт Пьолтен в Австрия, съществуваща от 1579 г.), те съчетават традицията и най-съвременната техника на производство. Хартията, получена от тази комбинация е с приятна текстура на допир, много добра непрозрачност и добра обемност (2). Без никаква следа от дърво, те запазят цветовете и качествата си през годините. Предлагат се стандартно в 2 нюанса: специален екстра бял (бял) и синкаво бял (слонова кост). Предназначени главно за отпечатване на текст в черно, изключителното им качество също така позволява отпечатването на цветни илюстрации.

Нашите „класически“ обемни хартии:

Дунав (Salzer): има лек естествен нюанс на слонова кост. Той е идеален за печат на черно-бели текстове. Предлага се стандартно в обемност 2 или 1.8. 

Хартиите Storaenso:

Произведени в Скандинавия, те притежават изключително качество, пригодено за отпечатване на текстове в черно, но някои от тях са особено подходящи за отпечатване на плътни черни фонове и други елементи с по-голяма площ.
Storaenso Creamy: естественият цвят на тези хартии и гамата от подходящи грамажи ги правят, особено удобни за отпечатване на текстове, най-вече с голям брой страници.
Storaenso classic: естествените оттенък и външен вид, добрата непрозрачност и обемността 2 я правят най-подходящата хартия за отпечатване на текстове в черно, а също и на илюстрации с големи плътни елементи (например манга).
Storaenso belle: цветът на слонова кост, обемността 2 и непрозрачността го правят тази обемна хартия особено подходяща за романи и есета.

Естествени обемни хартии:

Документите на Helefoss, произведени в Швеция, имат много автентичен вид, както по отношение на текстурата, така и по отношение на оттенъка. Те са адаптирани към черни текстове и предлагат едно от най-добрите съотношения качество-цена на пазара.

Хром Condat:

Идеален за уникални дизайни, в матово или гланцово покритие, този тип хартия абсорбира по-малко мастило и дава усещане за гладкост. Хромът Кондат, използван от Pulsio Print, е произведен в Перигор (Франция) и има отлична обемност от 0.89, което ви дава усещане за дебелина на брошурите и предизвиква положителна реакция у вашите клиентите веднага щом я вземат в ръцете си.

Хром LWC:

Изработена от чисти влакна, тази лека хартия е идеална за вашите книги. Изборът на тази хартия също ви позволява да оптимизирате бюджета си за печат, като същевременно поддържате елегантност и качество.

Офсет Maestro:

Офсетовата хартия винаги е модерна. Безупречно възпроизвеждаща всички цветове и обикновено използвана в бял цвят, тя може да бъде и тонирана, за да даде още повече характер и оригиналност на вашите проекти. Идеална е за комуникация на продукти от висок клас, благодарение на усещането за автентичност, породено от по-малко ярките цветове.

Рециклирана хартия Cyclus:

Направена от 100% рециклирани влакна, тази хартия е съществен елемент от усилието за опазване на околната среда. Ако искате да изградите вашата комуникация на базата на „зелени“ продукти, органични, естествени, уважаващи природата, изберете тази хартия. Тя ще бъде в съвършена хармония с вашите цели и ще впечатли вашите клиенти, благодарение на автентичните си текстури и естествени цветове и тонове. Съществува като офсет и хром.

Рециклиран хром Cyclus print:

Този документ също е част от широката гама рециклирана хартия, която Pulsio Print предлага в подхода си за устойчиво развитие. Естествена, автентична и естетическа, високата непрозрачност ви дава матова повърхност без досадни отблясъци, идеална за печат на текст и изображения с високо качество.

Дизайнерски и артистични хартии:

Тези хартии придават по-голяма стойност на вашите послания, благодарение на усещането, което оставят при докосване! Прозрачни, „леки“ документи, с блясък, метализирани, със зърнисти структури – възможностите са многобройни и със силен творчески компонент. Често се използват за корици на каталози и брошури, те са предназначени за отпечатване на графични творби, художествени снимки или за документи, които искате да се отличават от стандартното!

Различни завършвания

Стандартни покрития или специални ефекти. Изборът е ваш! В допълнение към класическите матов и гланцов ламинат, към селективните, машинните, UV гланцови или UV матови версии, изберете желания завършек, като кликнете върху „опции плюс“!

Ламинат кадифе (Soft touch):

Прозрачно пластмасово фолио с „ефект на праскова кожа“ при допир, за по-твърда и по-шик хартия. Качеството на това покритие е неизбежен фактор за постигане на престижен и луксозен вид на каталога, в който сте вложили много творчество. Изкусително, нали?

Селективен обемен лак:

За да изненадате клиентите си и да внесете още повече оригиналност във вашите каталози, изберете опцията селективен обемен лак. Той добавя енергия и жизненост към вашите продукти и създава впечатление за ново обемно измерение на частите, към които се прилага. Идеален за представяне на линия от висококачествени продукти по художествен и иновативен начин.

3D изпъкнал топъл печат:

Известна като „сухо преге“, тази техника възпроизвежда действително триизмерно изображение върху отпечатания лист. Така прави каталозите и луксозните ви продукти по-ефектни, като придава на вашите послания релефност и елегантност. Доверете се на нашия екип от експерти по печата, за да превърнете проектите си в многоизмерна реалност.

Вдлъбнато преге със или без печат:

Много атрактивен и артистичен, този ефект представлява вдлъбнатина в корицата с избрана от вас форма. Той ви позволява да подчертаете текстурата и да предложите елегантна и строга корица, която ще ви отличи от конкуренцията.

Холограмно ламиниране:

Придайте повече стойност на някои детайли от вашият продукт с най-оригиналната техника, която той заслужава. Тази новаторска триизмерна технология може да се приложи към всички видове печат.

Ламиниране със сребърен ефект:

Това изключително по рода си покритие, наречено метализация, се използва от най-известните марки, за да се подобри въздействието на техните документи и тяхната реклама. Елегантна и естетична, тази лесно разпознаваема хартия прави опаковките и документите особено ценни. Бъдете различни, изберете оригиналното!

Блестящ ефект:

благодарение на блясък, смесен с гланц лак, този лак дава ефект! Перфектен за покрива на списания, каталози, кашони, покани, ще подчертае особено вашите документи. Изберете цветовете си, като създадете персонализирана комбинация от пайети, специално разработени за вас!

За повече опции вижте „Стандартни покрития и специални ефекти„.

Подвързии

Лепен:

Идеална подвързия за книги, каталози, луксозни брошури. Тя придава на документите по-професионален вид на изключително атрактивна цена. Този вид лепене позволява да се скрепят голям брой страници и вашето печатно произведение да добие изглед на истинска книга – качествен и естетичен продукт!

Лепен PUR:

Това е същата техника като „класическия“ залепен гръб, но с използването на специално полиуретаново лепило, наречено PUR. Силно устойчиво на разпадане на листата, това лепило се препоръчва особено за списания и каталози с голям брой страници и значително тегло. Листата са отлично свързани и по-добре издържат на термичен шок и на времето.

Шита и лепена подвързия:

Много популярен в областта на издателството, този вид подвързване предлага двойна устойчивост за книги, съдържащи голям брой коли. Оптимално за тегло над 130 грама и значителен брой страници.

[svc_carousel_layout svc_type=“carousel“ car_display_item=“8″ car_desktop_display_item=“8″ car_desktopsmall_display_item=“4″ car_navigation=“yes“ car_autoplay=“yes“ car_autoplay_time=“3″ images_car=“8336,8333,8330,8327,8324,8321,8318,8315,9655,9658,9661,9664,9667″]