Live stream

Вижте в реално време част от работния процес в печатница Пулсио Принт – подготовка и работа с високотехнологични машини за пълноцветен печат и част от работния поток в цеха за довършителни дейности, а именно биндер за лепене/термолепене на печатни продукти и сегмент от поточната линия.

Виждате процеса на работа с 2 от машините ни, с които правим качествен пълноцветен печат на световно ниво – Komori Lithrone S840 (4+4) и Komori GL440 SC H-UV. Двете машини се допълват по-чудесен начин, така че да можем да отговаряме на изискванията на по-широк кръг клиенти. С Komori H -UV се увеличава броя на възпроизведените цветове, съкращава се времето за производство чрез високоефективно сушене и се премахва необходимостта от покритие с надпечатен лак. Повече за Komori H-UV може да прочетететук.

Процес на книговезане (подвързване), при който отпечатаните и сгънати на коли листа се свързват и се сглобява книжното тяло с корицата с помощта на биндер. Лепенето е перфектно решение за вашите списания, годишни отчети, каталози, книги, прес досиета, луксозни брошури. След като колите са събрани заедно една над друга те се фрезоват, така че на гръбчето се образуват неравности спомагащи залепването. По този начин лепилото достига по-добре до всеки лист и скрепването е по-здраво. Лепилото се нанася разтопено и служи за залепване на листата, и за скрепване на корицата към тялото. Повече за видовете подвързване може да прочетете тук.

Имате проект, който да бъде отпечатан пълноцветно и подвързан по най-добрият начин?

Получете онлайн оферта тук