Често се налага да изпълняваме наистина “специалните” желания на наши клиенти. Ние знаем, че тези детайли са важни за тях и не задаваме много въпроси. Просто намираме начин да ги изпълним. Защото да си гъвкав е много важно, особено във времето, в което живеем.

Така се случи и с книжката, която разказва за малката Агнес. В началото беше типично запитване за печат за една хубава пълноцветна детска книжка с твърда корица, която трябва да напечатим. Изрязахме перфектен кръг в мукавата, така че Агнес да гледа и да се усмихва през прозорчето от първата страница на книжката. След това ламинирахме корицата с анти скреч покритие, за да може книжката да продължи дълго-дълго пътя си във времето и възможно най-много палави детски ръчички. Лесна работа за нас.

Книжката беше готова, но историята съвсем не приключи там...

Коледните празници наближаваха (както и сега). Клиентът поиска от нас няколко допълнителни неща. (1) Поехме ангажимент да опаковаме ръчно почти всички книжки от тиража (близо 2000) в подаръчна хартия.

Клиентът избра и закупи елегантна 45-грамова хартия, която ни изпрати, за да превърнем част от нашата печатница в работилницата на Дядо Мраз.

Услуги за клиента

Опаковане на напечатаните за вас книги, списания, каталози, бележници и т.н. – Хартия по ваш или наш избор.
Допълване на пакета с поздравителна картичка или друг печатен продукт (календар, бележник, каталог, рекламен артикул). – Ще изработим това което желаете и ще го персонализираме за всеки отделен получател.

Докато чакахме опаковъчната хартия, не губихме време и (2) отпечатахме 1000 поздравителни пощенски картички, с мотиви от книжката, които станаха част от празничния комплект.

Хартията пристигна и опаковахме внимателно книжките и картичките. За да може Агнес да “вижда” какво се случва по пътя до получателя си във Франция и за да има съвсем завършен вид сета, (3) изработихме кръгли стикери с образа на героинята, които ръчно залепихме върху всеки сет

Услуги за клиента

Допълнете на пакета с продукт по ваш избор – Не е задължително продуктите да са печатни или рекламни материали, изработени от нас. Изпратете ни ги или ние ще ги закупим за вас и ще ги окомплектоваме и опаковаме.

Изработка на стикери, които да завършат цялостната концепция на комплекта и ръчно залепване върху всеки един пакет.

Получи се чудесно!

Клиентът пожела (4) да подготвим за изпращане до 100-ци различни адреси във Франция всеки един от комплектите.

За целта включихме в действие и нашата дигитална печатна машина.

Изпълнихме т.нар. печат с променливи данни, за да може върху всеки пощенски плик да залепим стикер с информация за контакт на всеки отделен получател.

Нестандартен печат на детска книга с подаръчна опаковка.

(5) Транспортирахме с нашите камиони книжките до различни пощенски клонове във Франция, откъдето всички индивидуални пратки, тръгнаха по своя различен път до желаната крайна дестинация!</span

Услуги за клиента

Персонализирани адресни стикери за всеки получател, които да залепим върху пратките.
Транспорт на пратките до където пожелаете – пощенски станции, фирмени складове, складове на магазини или онлайн дилъри като Амазон.

И така малката книжка за Агнес пристигна навреме до всеки адрес, на който беше обещана. Празничните дни вече можеха да започнат без да се налага да ни чакат.

Поука от приказката

Възможностите, с които може да изненадате вашите клиенти, партньори и приятели, на практика са безкрайни. Ние можем да ви помогнем и с печат, и със съвети, и с идеи, и с организация, и с логистика. Въпреки трудния период, през който минаваме, винаги има начин да направим така, че хората с които сме в контакт да получат заслуженото внимание. Особено в навечерието на толкова хубави празници. Нека не отлагаме радостта от празниците!

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!