Забелязали ли сте, че през последната година Pulsio Print се е разраснал? Това е така за да ви служи по-добре. Това развитие е във ваш интерес…

Защо промените в Pulsio Print през последните месеци са важни за нашите клиенти?

От 2016 г. насам мобилизирахме сериозни финансови средства, за да модернизираме производствената си база в София. Това са повече от 9000 квадратни метра производствена площ, на които работят 180 колеги и над 30 машини, което прави Pulsio Print една от най-големите печатници в Източна Европа, специализирана в производството на книги и каталози. По такъв начин вие можете да се наслаждавате на пълен набор от цветни и черно-бъли книги, лепени или шити, с мека или твърда корица, и всички специфични покрития, които ще направят вашите книги, каталози, брошури и арт книги уникални и интересни за клиентите ви.”

Януари 2018 година инвестирахме и в първата на Балканския полуостров високо технологична H-UV Komori печатна офсетова машина 70 x 100 с премиум качество на печат, но на напълно приемлива производствена цена.Пламен Цанев, ръководител

Пламен Цанев

Каква е тайната на конкурентоспособността Pulsio Print ?

Уравнението е просто: мениджмънта е френски, а производственият отдел се намира в България, което гарантира качеството, отзивчивост и конкурентни цени, както на търговското така и на производственото ниво.

Също така, ние съкращаваме разходите като купуваме повече от 2000 тона хартия годишно директно от заводите и разполагаме със собствена транспортна компания. По този начин ние намаляваме не само разходите, но и времето за производство и доставка.
Виктор Ставрев, директор

Защо да изберете Pulsio Print за печат и довършителни работи на вашите книги?

Ние направихме значителни инвестиции в нашия машинен парк, за да обслужваме клиентите си по-добре. Успешното инсталирахме ново четири-цветно Komori HUV (H-UV)  70 × 100. 

Бърза и икономична, тази машина ни позволява да намалим времето за обръщане, да подобрим качеството на печата и да намалим загубите на хартия. Използвам възможността за да кажа на нашите клиенти следното: добре сте дошли да ни посетите и да разгледате новото Komori. Не се колебайте да поискате от Вашия търговски представител да ви уреди дата за посещение.
Миглена Балканджиева, производствен директор

Миглена Балканджиева

Как Pulsio реагира бързо на търговските запитвания за оферти?

Елена Якимова

От септември 2016 г. 90% от нашите оферти се генерират чрез нашата онлайн платформа. Това ни позволява да оферираме за по-малко от 1 минута. Освен това, това ни позволява значително спестяване на време при изпълнението на поръчката. Истината е, че зад тази нова система стои истинска ERP производствена система. От офертата се генерира технически лист, който придружава поръчката по цялата верига. По този начин се гарантира качествено изпълнение на поръчката с всичките и специфики.
Елена Якимова, началник отдел

Какви са другите предимства на тази платформа за оферти?

Отсега нататък, нашите клиенти са напълно самостоятелни в техните печатни процеси и нужди и могат да избират измежду всички опции за всякакви сложни довършителни и специални ефекти директно в нашата онлайн система. Нашите клиенти имат избор: да изпратят поръчката си по имейл както обикновено или да ни помолят да им открием акаунт и така да получат директен достъп до своята 24-часова зона за персонални оферти. Ако все още нямате собствен акаунт, не се колебайте да го поискате!

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!