На тазгодишната церемония Pulsio Print получи признание за своето иновативно web-to-print решение.

Връчването на Наградите на Френско-българската търговска и индустриална камара е важно събитие, на което по традиция се отличават успешни иновативни проекти. На церемонията тази година, която се проведе на 17 декември, Pulsio Print беше отличена за иновации в категория „Високи постижения“, за своята новаторска web-to-print система.

Екипът на Pulsio Print получава наградата за иновации.

Собственикът на Pulsio Print Пламен Цанев получи наградата в присъствието на редица почетни гости като г-жа Флорънс Робин, френския посланик в България, и Мартин Дановски, член на Управителния съвет на Фонд на фондовете.

Pulsio Print е голяма европейска компания със седалище в Париж и високотехнологична печатница и машинен парк в София. Компанията се стреми да бъде винаги водеща, когато става въпрос за върхови постижения и авангардни технологии.

Трофеят за награда за иновации, спечелен от Pulsio Print

Компанията беше отличена за софтуерното си решение за приемане и обработка на поръчки за печат, което позволява цялостно онлайн персонализиране на продукта от страна на клиента в реално време.

Това обхваща целия процес – от първоначалната спецификация на продукта, през задаване на всички необходими параметри и избор от всички налични опции за печат, до изчисляване на разходите в реално време за печат и доставка.

Това е съвсем нова концепция, която няма точен аналог в печатната индустрия.

В тази нова инициатива на Френско-българската търговско-промишлена палата номинациите се преценяват по тяхната оригиналност и качество от осемчленно жури, което включва предприемачи и изпълнителни директори на големи български международни компании и представители на икономическата служба на френското посолство и индустриалните и университетските кръгове.

Собственикът на Pulsio Print Пламен Цанев споделя:

„Щастлив съм, че спечелихме тази престижна награда. Pulsio е динамична, просперираща и перспективна компания, която не се страхува да търси непрекъснато иновативни решения. Именно затова признанието, което получихме от Френско-българската търговска и индустриална камара е специален момент за нас.“

Главният изпълнителен директор на Pulsio Print получава наградата за иновации

Линкове с отзиви за събитието:

Сайт на Френско-българска търговска и индустриална камера: https://bit.ly/37eTWec

Новината отразена в capital.bg: https://bit.ly/2SwyY6u

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!