Начало » Рекламни материали

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

Независимо дали става дума за бранд маркетинг и корпоративна идентичност, не знаем за съществуването на компания, която може да осъществява дейността си без рекламни материали. Именно тук качествените продукти и безупречно представяне могат да направят разликата в посока постигане на един истински бизнес успех.

Когато комуникирате вашето бранд послание, ключово е да сте винаги добре представени и да създавате силно усещане за високо качество, което е устойчиво във времето. Пулсио Принт е отдаден на каузата да направи така, че да сте фантастично представени. Нашите изцяло ориентирани към клиента маркетинг решения ще направят така, че вашите лого, марка и продукти да присъстват във всеки един етап от потребителското преживяване, предоставяйки на клиента възможност всеки ден да разпознава качеството на вашия бранд.

Представете бизнеса си уверено, като използвате многообразието от продукти, които Пулсио предлага

  • Висококачестевен печат, който е устойчив във времето и има ярки и живи цветове
  • Здрави и устойчиви във времето артикули
  • Рекламни продукти с изработка и стил, които допълват перфектно вашия бранд
  • Голямо продуктово разнообразие, за да изберете най-добрият рекламен носител за всеки повод
  • Щадяща околната среда продуктова линия, за по-голяма отговорност към обществото
  • Големи складови наличности, за да е сигурно, че вашите събития и маркетинг кампании са подсигурени 
  • Кратки срокове за изработка, за да не се чувствате притиснати от времето
  • Най-доброто съотношение цена – качество за предлаганите продукти

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!

Накарайте книгите ви да се открояват

РАЗГЛЕДАЙТЕ БОГАТАТА НИ ГАМА ОТ РЕКЛАМНИ ПРОДУКТИ

Когато се избират рекламни материали за бранда, използваемостта е от ключово значение. Поставете вашето лого и послание върху рекламен продукт, който хората използват всеки ден, и така те ще имат досег с корпоративната ви идентичност всекидневно.

Пишещи средства

Въпреки че живеем в дигитален свят, някои аксесоари винаги ще бъдат част от ежедневието ни, правейки възможно вашият бранд буквално да бъде в ръцете на хората. В този каталог ще откриете елегантни метални и пластмасови химикалки, автоматични моливи и стилни комплекти

Еко рекламни артикули

Все повече компании поставят акцент в политиката си именно върху опазването на околната среда. В този каталог ще откриете еко химикалки, еко моливи и еко калъфи, изработени от рециклирана хартия, дърво и бамбук в характерния крафт стил. Нека вашата бранд идентичност върху тях подчертае отношението ви към природата.

Технологични аксесоари и часовници

Поставете вашето лого върху продукт на технологичното ни време и станете част от бъдещето, но не забравяте да си сверявате часовника. Свалете този каталог и вижте голям асортимент от рекламни USB флаш памети, рекламни пауър банки, удобни рекламни зарядни във всякакви форми, рекламни стенни и настолни часовници.

Чанти, торбички и раници

Поставете вашето лого и бранд послание върху чанта и раница и това ще гарантира, че хората ще имат досег с вашата бранд идентичност по всяко време. В този каталог ще откриете голямо разнообразие от  текстилни торбички, рекламни раници, практични чанти за документи и лаптоп. Цветове и удобства според специфичните ви нужди.

Папки и визитници

Всички ценни контакти, които могат да разширят обхвата на бизнеса ви и важните документи, трябва да си имат своето уютно местенце. Тук ще откриете папки в различен формат според нуждите ви и стилни визитници, които ще демонстрират, че цените бизнес партньорите си.

Промо артикули

Независимо дали провеждате маркетингова кампания или събитие като корпоративна конференция или присъствате на търговско изложение, не забравяйте да подарите на своите клиенти и потенциални такива малки неща, които ще ги накарат да си спомнят за вас. Предлагаме избор измежду различни по форма, цвят и материал рекламни запалки, ключодържатели, тирбушони, комплекти с инструменти, сетове за грим и маникюр, ролетки и линийки, и много други.

Бележници и баджове

Водете си важни бележки в елегантно рекламно тефтерче и/или организирайте събитие и раздайте баджове на участниците.  Подарете им страхотни продукти за ежедневието и се уверете, че те свързват вашето име с приятно изживяване на работното място.

Рекламни игри

Когато дойде време е за отдих и усмивки, поставете логото на вашата компания върху забавен рекламен носител – фризби, спинер, дървен лабиринт, домино, микадо или друга забавна рекламна игра. Ако вашите клиенти свързват вашето име с доброто прекарване и настроение, те винаги ще се радват да видят вашето лого и вашата марка!

Реклами чаши, кухня, вино

Артикулите, които могат да се използват в домашни условия са перфектен начин буквално да поставите бранда си в ръцете на хората. Асоциирайте логото си с чаша вино, за да придадете на корпоративния си имидж много повече от семпло присъствие в офиса. В този богат каталог ще откриете рекламни чаши, дървени дъски за рязане, аксесоари и комплекти за вино, раници и хладилни чанти за пикник, папки меню и други аксесоари за кулинарен отдих.

Календари

Колкото и да е дигитализиран съвременният офис, печатният календар винаги ще бъде желана част от интериора му. Направете вашето бранд послание и идентичност част от рутината на деня под формата на удобен рекламен стенен или настолен календар.

Италиански календар-бележници

Направете денят си и този на вашите клиенти една идея по-организиран и по-подреден с елегантните италиански календар-бележници от Пулсио.

Рекламни шапки и тениски

Хората обичат да получават подаръци и обичат да се идентифицират с успешните и оригинални марки. По време на маркетингови събития, не забравяйте да раздавате висококачествени промоционални тениски и шапки с логото и корпоративното си послание. Само изберете цвета и стила, които най-добре подхождат на имиджа на вашата компания. 

Чадъри и дъждобрани

За добро или за лошо времето все още не може да бъде контролирано от хората. В този каталог ще откриете различни модели рекламни чадъри, дъждобрани, одеяла и дори плажни чанти. Нека вашия бранд стане носител на добро настроение независимо от времето и мястото.

Спортни сакове и бутилки

Спортните аксесоари са чудесен начин да държите марката си на фокус, когато вашите клиенти и потенциални такива отделят време, за да се забавляват, поддържат форма и да бъдат здрави. Отпечатайте вашето лого и послание върху спортни чанти и бутилки за вода, и оставете хората да комуникират вашата идентичност във фитнес залата и съблекалнята, когато тичат в парка или карат колело.

Продукти по индивидуален дизайн

Ето ги и мини аксесоарите, които са незабележими, но винаги на място, когато ви потрябват. Поръчайте лепящи листчета, кубчета и пирамидки по индивидуален дизайн.

Продукти с директен печат

Магнити, кърпички, ароматизатори, значки, които със сигурност ще бъдат от полза за вашата компания в различни ситуации и по време на различни събития.

Не открихте това, което търсите? Ние сме тук, за да ви помогнем!

Не е нужно винаги да се придържате към стандартни маркетингови материали и видове продукти, когато промотирате марката си. Мислете нестандартно и поставете логото си върху по-специални продукти. Ако имате нещо предвид, просто ни попитайте!

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!