Дигитален печат

Начало » Технологии » Преси » Дигитален печат

 

Скорост, бързодействие, гъвкавост, нови технологии, изпълнение в къси срокове, но с високо качество… това са ключовите характеристики, които описват дигиталния печат. Идеален за къси тиражи, дигиталният печат позволява директно прехвърляне на цифровата информация върху хартията. С дигиталните си печатни машини екипът на Pulsio Print може да изпълни поръчките ви за малък брой изделия с качеството на традиционните печатни технологии.

Konica-Minolta C7000

Тази система се отличава с удивителните си възможности и напълно постоянно качество на за производство на пълноцветни изделия с изключително качество. Тя притежава несравнима гъвкавост, скорост на печат от 55 до 71 страници в минута и перфектни възможности за адаптиране към всяка производствена среда. Konica-Minolta C7000 е дигитална преса за печат по заявка. Качеството на печат е несравнимо – тя предлага безупречна яснота и прецизност.

  • Разделителна способност от 1200 x 1200 точки на инч и 8 битова дълбочина на цвета
  • Безупречно постоянство на цветовъзпроизвеждането благодарение на полимеризираният тонер Simitri® HD
  • E.A.D. II технология за генериране на изображението, стохастичен растер, контрол на стабилността, контрол на плътността на цветовете
  • Широки възможности за поддръжка на материали за печат и довършване

Повече

Xerox iGen 4

Xerox iGen4 Press осигурява важни предимства – висока качество на печата, автоматизация и производителност. Машината предлага живо възпроизвеждане на цветовете, което може да конкурира офсетовия печат и усъвършенствани инструменти за управление на цвета, които осигуряват постоянен, висококачествен печат на снимките. Високите нива на автоматизация улесняват оператора и се грижат за постоянното качество на печата.

Машината е в състояние да отпечата почти 4 милиона страници месечно с кратко време за подготовка на всяка поръчка. Тя се грижи и за опазването на околната среда като използва нетоксични мастила, намалява загубата на материали и 97% от вложените в нея материали са рециклирани или годни за рециклиране. Максималният поддържан формат е 364 x 571 mm.

Поддържани материали:

  • С покритие: гланц, мат, перлени
  • Без покритие, релефни, специализирани материали
  • Рециклирани, перфорирани, прозрачни, синтетични, широка гама етикети
  • DocuCard, NeverTear, DuraPaper™
  • Поддръжка на поръчки, които се печатат на повече от един вид хартия без намаляване на скоростта на печат
  • Без необходимост от сушене преди облагородяване на продукцията

Повече