Мария Каракушева и печатница Пулсио Принт са добър пример за тандем в каузата бизнеса подкрепя изкуството. Екипът на печатницата разпознава благородната мисия и се впуска в амбициозното начинание да застане на борда на новия й проект – видеоклип към актуалната композиция Nine и предстоящия пиано рецитал на 4 декември, в столичния Sofia Live club.

Перфекционизъм

Перфекционизъм във всеки детайл е допирната точка и в работата му с Мария Каракушева, чийто предстоящ пиано рецитал Nine, в столичната зала Sofia Live Club, ще бъде подкрепен със специална серия винил сингъл (винил албум Hearteclipse и на CD, артистична торбичка с инициалите на пианистката), както и пакет за колекционери, който съдържа – сингъл винил, ключ USB, торбичка, книжка с нотите на произведението, дипляна със снимки, с подпис на артиста).

Много се радвам, че успях да свиря пред френски меломани на последния ми концерт в Париж и сега очаквам с нетърпение новата си среща с една наистина любопитна, умна и обичаща любимите си изпълнителни публика. На 4 декември, от 19 часа, в Sofia Live Club е датата и мястото на новата ни среща!
Мария Каракушева

Мария Каракушева вече представи пред публика своя най-нов сингъл NINE и видеоклипа към него, вдъхновен от новата й роля – тази на майка.

NINE е не само съвършения цикъл, който приключва с появата на ново същество, но и наименованието на музикален проект – сингъл и видеоклип, които по поетичен начин празнуват първите стъпки в майчинството на Мария.

Самата Мария определя NINE като – „песен без думи, песен за моя малък принц, който я слушаше още докато беше в утробата ми и създавахме нашата специална връзка“.

Музиката е за соло пиано, композирана е в деветия месец на бременността на Мария и символизира раждането на новия живот. За видеото водещото е било пресъздаването на пространство, близо до това на утробата, като в случая Мария разширява хоризонта и кани почитателите на музиката и на чудото на живота в необятната вселенска шир.

Музиката може да бъде безценен подарък, когато е поднесена подобаващо. Партньорството ми с Пулсио издигна на ново ниво представянето ми извън сцената, създавайки различна и персонализирана концепция. Освен с добрите идеи и подкрепа, съм впечатлена от бързината и качеството на всичко, което екипът на Пулсио създаде за проекта Nine. Щастлива съм, че ценители и колекционери ще имат възможност да притежават специално издание на сингъла Nine в един красив и изискан пакет, създаден в печатница Пулсио.
Мария Каракушева

Преживяването на тайнството наречено бременност провокира Мария да погледне на тялото си по различен начин. „Бременността ме накара да заобичам тялото си, да оценя невероятните възможности на женското тяло. Никога не съм се снимала гола и по-скоро съм се придържала към много обрана и умерена визия, но в 9-и месец имах смелостта и пълния комфорт да разголя с тялото си и това да е красиво и естетично.“

Видеоклипът към сингъла е заснет от един от любимите фотографи на Мария – Енчо Найденов, а майсторът на визуалните ефекти Петко Танчев, с когото композиторката и пианистка работи от години, добави своя артистичен отпечатък и го превърна във магическо преживяване.

Nine е поредната творческа колаборация на Мария с българския музикален продуцент и DJ Иван Шопов, с когото тя работи и върху предишния си албум Hearteclipse, в който отново присъства магическото 9 – толкова са композициите, включени в музикалния проект.

Полезна информация

⇒ Към сайта на артиста: https://www.karakusheva.com/
⇒ Продажба на билети за концерта: https://bit.ly/3ObioUp

Пулсио Принт е голяма европейска печатна компания с високотехнологична печатна база в София, офис в Париж и добре представена във Великобритания, Германия, Швейцария, Белгия, САЩ и някои африкански страни. Компанията е водещ иноватор в областта на оптимизирането на процесите на печат и непрекъснато се стреми да разкрива нови позиции, когато става въпрос за ефективно изпълнение на поръчките на клиентите с най-високо качество на възможно най-добра цена. Като една отговорна компания Пулсио Принт отдавна е преминала отвъд границите на дейността си – висококачествен печат на книги, каталози, фото албуми, рекламни материали, опаковки и много други. Ние участваме в множество инициативи на социална тематика, които носят ползи не само за участниците, но и за обществото като цяло.

Изчислете икономията, която ще направите от печатането сега!